Kilolek, zdecydowałam się w końcu na kosmetyki Babydream dla maleństwa. Sprawdziłam skład (m.in. nie ma oleju mineralnego, barwników i nie jest perfumowany), poczytałam komentarze na różnych forach. Kupię już teraz i wypróbuję na sobie :-)
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a dziewczyny 20 sierpnia zaczyna sie nowa gazetka realu i tam bedzie kocyk za 9.99 bodajże i śpiworek Disney tez za 9.99
właśnie to samo miałam napisać ja się oczywiście wybieram 20-go do reala z samego rana żeby mi nie wykupili przypadkiem :-)a dziewczyny 20 sierpnia zaczyna sie nowa gazetka realu i tam bedzie kocyk za 9.99 bodajże i śpiworek Disney tez za 9.99
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
szkoda że ja nie mam takiej możliwości :-(
z chęcią nawet jakby ktoś z rodziny miał blisko do reala to poprosiąłbym o kupno...
ale chyba mnie to ominie....
z chęcią nawet jakby ktoś z rodziny miał blisko do reala to poprosiąłbym o kupno...
ale chyba mnie to ominie....
Kasiiula
właśnie to samo miałam napisać ja się oczywiście wybieram 20-go do reala z samego rana żeby mi nie wykupili przypadkiem :-)
tez wlasnie tak mysle zeby z rana jechac zeby mi nie wykupili
znalazlam zdjecia choc widzialam przez chwile u rodziców w gazetce gawit jak masz ja w domku zerknij czy te same wzrory
śpiworki na allegro niecałe 40 zl nowe a kocyk 20
w realu kocyk chyba wiecej żółtego miał
zreszta niech ktos napisze jak cos czy takie same bo ja nie mam aktualnie gazetki
śpiworki w gazetce identyczne , a kocyk jest dość nie wyraźny, ale wydaje mi się, że taki sam, jak wkleiłaś zdjęcie :-)tez wlasnie tak mysle zeby z rana jechac zeby mi nie wykupili
znalazlam zdjecia choc widzialam przez chwile u rodziców w gazetce gawit jak masz ja w domku zerknij czy te same wzrory
śpiworki na allegro niecałe 40 zl nowe a kocyk 20
w realu kocyk chyba wiecej żółtego miał
zreszta niech ktos napisze jak cos czy takie same bo ja nie mam aktualnie gazetki
co do jakości to się nad tym zastanawiam, ale wydaje mi się, że warto podjechać i zobaczyć :-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
szkoda, z emam okropnie daleko, ale moż ektoś będzie przejazdem... tylko, że wygląda na cienki niestety. A jakie są rozmiary?a dziewczyny 20 sierpnia zaczyna sie nowa gazetka realu i tam bedzie kocyk za 9.99 bodajże i śpiworek Disney tez za 9.99
Kasiiula
szkoda, z emam okropnie daleko, ale moż ektoś będzie przejazdem... tylko, że wygląda na cienki niestety. A jakie są rozmiary?
kocyk 80x100 i tez mi sie wydaje cieńszy ale za taka cenę ... później sie przyda na cieplejsze noce albo do wózka a śpiworki to chyba jeden rozmiar uniwersalny ale pewna nie jestem jutro zobaczę jak kupie
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
My przejechalismy sie pare dni temu po 3 hurtowniach zeby porownac ceny i było warto... Co w jednej jest drozsze to w drugiej tansze i na odwrot ;-)A w jednej znalezlismy stroj marynarza-kapitana Już wiemy co synek ubierze w swieta Jak tylko kupimy to zrobie zdjecie i wkleje