reklama
jejku jakie śliczne te Wasze ubranka :-) ja nie mogę się zmobilizować, żeby cyknąć to co mam :-)
Klaudia ta pościel jest śliczna!!!!!!!!!!!!! kurczę czy mama nie myślała, żeby na serio szyć masowo? no po prostu jest przecudna!
Klaudia ta pościel jest śliczna!!!!!!!!!!!!! kurczę czy mama nie myślała, żeby na serio szyć masowo? no po prostu jest przecudna!
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Jejku dziewczyny dziekuje bardzo w imieniu mamy i moim. Szyje wlasnie nastepna, ale raczej nie mysli o produkcji masowej hehe. Nie ma czasu, ciagle pracuje i kosztowo by sie jej to nie oplacalo bo materialy bardzo drogie tutaj i wypelnienia a jak to ona mowi dla ukochanego wnuczka uszyje hehe
Jeszcze raz dziekuje, ciesze sie ze sie wam podoba:-)
mamulica
Fanka BB :)
Klaudzia szczerze to jestem pod wielkim wrażeniem umiejetności Twojej mamy!!!
Jejku dziewczyny dziekuje bardzo w imieniu mamy i moim. Szyje wlasnie nastepna, ale raczej nie mysli o produkcji masowej hehe. Nie ma czasu, ciagle pracuje i kosztowo by sie jej to nie oplacalo bo materialy bardzo drogie tutaj i wypelnienia a jak to ona mowi dla ukochanego wnuczka uszyje hehe
to co nici z naszej poscieli od Twojej mamy:-(bede plakac:-(
E
etna36
Gość
ja już beczęto co nici z naszej poscieli od Twojej mamy:-(bede plakac:-(
Taki towar nas omija
to podeślemy Wam materiały z Polski :-) a tak na poważnie, to na serio ma Twoja mama zdolności :-) aż żal, że się marnują :-) ale jakby kiedyś chciała zmienić pracę, otworzyć coś swojego, to już wiesz co może robić :-)Jejku dziewczyny dziekuje bardzo w imieniu mamy i moim. Szyje wlasnie nastepna, ale raczej nie mysli o produkcji masowej hehe. Nie ma czasu, ciagle pracuje i kosztowo by sie jej to nie oplacalo bo materialy bardzo drogie tutaj i wypelnienia a jak to ona mowi dla ukochanego wnuczka uszyje hehe
Ten pajac trzeci i czwarty w gornym prawym rogu ?
Na allegro-spróbuje znalezc ci link.
pajac pajacyk w paski i gładki roz.62 PROMOCJA (695243238) - Aukcje internetowe Allegro
A te na dole pajace-czerwony, a`la marynarz, zielony, żółty i te białe w ciapki kupiłam w Mothercare i powiem Ci, że sa super jakości.
Jedź do Renomy (były PDT) tam w Mothercare za 3 pajace zapłacisz 35 zł :-)
Zobaczcie jakie ekstra pajace sa na allegro-tylko trochę drogie :-)
KOALA Pajac BRUM r.56 CUDO!!! (696670093) - Aukcje internetowe Allegro
Co do cen to wlasnie byłam w kilku sklepach - Mothercare tez już pisałam, że faktycznie ceny niskie a jakość super. Sa tam tez fajne komlety 8 szt (body, kaftanik, śpiochy, czapeczka itp.) za 70 zł. Byłam tez w C&A - bodziaki za 12 zł, koszulki i kaftaniki za 9 zł. Też sa niezłe przeceny w Cubusie.
a tu moja wyprawka spioszkowa, ....
Klaudzia, wszystko super ale dla mnie ten Supermen najcudowniejszy :-)
wlasnie chodzilo mi o te pasiaste z allegro super sa..do tego mothercare tez pojde zobaczyc a tam maja wozki??
W Mothercare sa tylko wózki Quinny z tego co pamiętam.
reklama
E
etna36
Gość
Na allegro-spróbuje znalezc ci link.
pajac pajacyk w paski i gładki roz.62 PROMOCJA (695243238) - Aukcje internetowe Allegro
Zobaczcie jakie ekstra pajace sa na allegro-tylko trochę drogie :-)
KOALA Pajac BRUM r.56 CUDO!!! (696670093) - Aukcje internetowe Allegro
Te ciuszki z tej strony są czadowe też sobie parę rzeczy zamówię. Gatunkowo są dobre? bo wyglądają super!!