Dziewczyny, jeśli chodzi o komplety pościeli to kupujecie min. 2 ale całe komplety (tzn.wraz z baldachimem, przybornikiem itp.) czy same powłoczki a np.baldachim w kolorze uniwersalnym. Bo ja nie wiem jak do tego podejść. Czy doświadczone mamusie moga powiedziec jak długo używały baldachimu i czy przybornik się przydawał? Jest tego tyle i nie wiem co tak naprawde warto kupic a co nie...
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja miałam 2 komplety 3 cz - powłoczka, poszewka i ochraniacz. W zupełności mi to wystarczylo, nie trzeba więcej. Tylko prześcieradeł mam 5, ale to dokupowałam sukcesywnie. Myslę, żę wystarczą 3 jeśli w jakimś neutralnym kolorze, ja dokupiłam po 2 do każdego koloru pościeli + białe. Baldachim natomiast miałam biały, wielki typu moskitiera ale kupiłam dopiero na lato i mały nie był do niego przyzwyczajony i bał się, więc i tak nie uzywałam. Przybornika wcale nie kupowałam, bo miałam dużo pułek dookoła łóżeczka więc nie był mi potrzebny. Myślę, ze baldachim i przybornik nie są rzeczami koniecznymi ale jeśli tylko komuś się podobają i ma taka fantazję, to czemu nie?!
Ale z tym baldachimem to bym raczej kupiła 2 bo to się będzie na pewno mocno kurzylo
Ale z tym baldachimem to bym raczej kupiła 2 bo to się będzie na pewno mocno kurzylo
ja kupuje materac gryka kokos
co do baldachimu to na początku chciałam, ale po przemyśleniu że to trzeba często rać bo się tylko kurz na tym osiada to stwierdziłam że szkoda kasy i nie będę kupować. Ograniczam się do pościeli, przescieradła i ochraniaczy. Więc kupię parę kompletów )
dziwczyny szłam wczoraj na spacer i widziałam po drodze reklamę z reala ważną od 23 lipca do 30 lipca i tam były pamersy giant pack za ok 43 zł albo 49 zł i zastanawiam się ile jest tych pampersów w takiej pace bo zawsze do tej pory widziałam tylko jumbo pack. Chciałam kupić sobie new baby 2 i w jumbo pak jest ich 92 a nie wiem ile jest w tej giant pack?? czy się opłaca??
co do baldachimu to na początku chciałam, ale po przemyśleniu że to trzeba często rać bo się tylko kurz na tym osiada to stwierdziłam że szkoda kasy i nie będę kupować. Ograniczam się do pościeli, przescieradła i ochraniaczy. Więc kupię parę kompletów )
dziwczyny szłam wczoraj na spacer i widziałam po drodze reklamę z reala ważną od 23 lipca do 30 lipca i tam były pamersy giant pack za ok 43 zł albo 49 zł i zastanawiam się ile jest tych pampersów w takiej pace bo zawsze do tej pory widziałam tylko jumbo pack. Chciałam kupić sobie new baby 2 i w jumbo pak jest ich 92 a nie wiem ile jest w tej giant pack?? czy się opłaca??
kilolek
ja gigant packi kupowąłam dopiero od 3 bo wczesniej nie spotkałam, a ich jest mniej (im większy rozmiar tym mniej w paczce a cena ta sama) ale wychodziło to ilościowo mniej więcej tyle co 2 jumbo packi, więc opłacało sie bardzodziwczyny szłam wczoraj na spacer i widziałam po drodze reklamę z reala ważną od 23 lipca do 30 lipca i tam były pamersy giant pack za ok 43 zł albo 49 zł i zastanawiam się ile jest tych pampersów w takiej pace bo zawsze do tej pory widziałam tylko jumbo pack. Chciałam kupić sobie new baby 2 i w jumbo pak jest ich 92 a nie wiem ile jest w tej giant pack?? czy się opłaca??
Ostatnia edycja:
kilolek
bardzo możliwe jesli jakiś większy rozmiar. Ja teraz kupuję 4+ i w jumbo jest juz tylko 56 więc gdyby w gigant było 108 to byloby prawie 2 razy tylea ja myślałam że w tej giant pace jest tylko 108 szt bo gdzieś na allegro takie były... najwyżej przejdę się w czwartek do reala i zobacze )
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
matera to kokos gryka ale widzialam tez kokos pianka gryka... nie wiem czy cos sie roznia... hmm
no i mam wozek !! jestem mega zadowolona i wogole zakochalam sie w nim !! niestety maz zapakowal juz go spowrotem no ale dam wam linka zeby sie pochwalic hehe
wózek Babyactive Jet Picasso 2009 kolor nr 7 (686774811) - Aukcje internetowe Allegro
kolorek jak na samym dole braz z zoltymi i niebieskimi koleczkami w realu o wiele bardziej ladniejsze kolorki
no i mam wozek !! jestem mega zadowolona i wogole zakochalam sie w nim !! niestety maz zapakowal juz go spowrotem no ale dam wam linka zeby sie pochwalic hehe
wózek Babyactive Jet Picasso 2009 kolor nr 7 (686774811) - Aukcje internetowe Allegro
kolorek jak na samym dole braz z zoltymi i niebieskimi koleczkami w realu o wiele bardziej ladniejsze kolorki
madziek
listopadówka 2009 :)
A ja zakochałam się w tej pościeli MY-SWEET-BABY tiul hafty 12-cz. 120x90+IMIE GRATIS (688355281) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczna!!! No i imię dzidziusia można zamówić, super pomysł!
reklama
madziek
listopadówka 2009 :)
Kasiiula tez bardzo ten wózek mi się podoba, ale mój mąż chce tradycyjne kolory/wzory, nie przekonam go do tego wózka, więc już nawet nie marudzę mu;-)
Ale zakup masz pierwsza liga!!!
Ale zakup masz pierwsza liga!!!