reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dziewczyny a jaki materac dla bobasa? twardy? miękki? z włókna kokosowego? ostatnio byłam na "rozpoznaniu"... oglądałam wózki (quinny buzz to mój typ, ale sprzedawca bardzo polecał x-landera... i bebe comfort mi się baaardzo podobał), łóżeczka i pościele... dopiero po chwili mama moja zwróciła mi uwagę na materacyki... kurde jest taki wybór, że szok....

jaki wy kupujecie?

reklama
ja kokos-gryka. Dla starszego mam sam kokos ale i tak sie odkształca i co tydzien musze go na druga stronę przewracac. A dla dziecka lepszy twardy. Mi wogole neurolog kiedys powiedzia.la, ze nawet noworodka najlepiej w ciągu dnia kłaść na twardej podłodze, na kocu oczywiście żeby sie nie przeziębił, ale żeby twardo było

ja słyszałam że właśnie z włókna kokosowego albo z jakiejś tam chyba trawy morskiej czy innej ale wiem że z trawy
bo te z gąbki to odpadają....
wchłania się w nie pot i wszystko inne co się uleje dzidzi:sorry: więc zapach póżniej jest nieprzyjemny...
ale to jest moje zdanie :-D

dziewczyny a jaki materac dla bobasa? twardy? miękki? z włókna kokosowego? ostatnio byłam na "rozpoznaniu"... oglądałam wózki (quinny buzz to mój typ, ale sprzedawca bardzo polecał x-landera... i bebe comfort mi się baaardzo podobał), łóżeczka i pościele... dopiero po chwili mama moja zwróciła mi uwagę na materacyki... kurde jest taki wybór, że szok....

jaki wy kupujecie?

quinny buzz to i moj typ i przyszly zakup:-)Klaudia i Anja tez juz je nabyly:-)materac kokosowo-gryczany:-)

reklama
tez bede kupować kokos-gryka bo słyszałam ze dla dzidziusia jest taki najlepszy....

AZA a ta pościel sliczna.. ja nadal szukam tej odpowiedniej...

Ostatnia edycja:
Do góry