reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dziewczyny a jaki materac dla bobasa? twardy? miękki? z włókna kokosowego? ostatnio byłam na "rozpoznaniu"... oglądałam wózki (quinny buzz to mój typ, ale sprzedawca bardzo polecał x-landera... i bebe comfort mi się baaardzo podobał), łóżeczka i pościele... dopiero po chwili mama moja zwróciła mi uwagę na materacyki... kurde jest taki wybór, że szok....

jaki wy kupujecie?

reklama
ja kokos-gryka. Dla starszego mam sam kokos ale i tak sie odkształca i co tydzien musze go na druga stronę przewracac. A dla dziecka lepszy twardy. Mi wogole neurolog kiedys powiedzia.la, ze nawet noworodka najlepiej w ciągu dnia kłaść na twardej podłodze, na kocu oczywiście żeby sie nie przeziębił, ale żeby twardo było

ja słyszałam że właśnie z włókna kokosowego albo z jakiejś tam chyba trawy morskiej czy innej ale wiem że z trawy
bo te z gąbki to odpadają....
wchłania się w nie pot i wszystko inne co się uleje dzidzi:sorry: więc zapach póżniej jest nieprzyjemny...
ale to jest moje zdanie :-D

dziewczyny a jaki materac dla bobasa? twardy? miękki? z włókna kokosowego? ostatnio byłam na "rozpoznaniu"... oglądałam wózki (quinny buzz to mój typ, ale sprzedawca bardzo polecał x-landera... i bebe comfort mi się baaardzo podobał), łóżeczka i pościele... dopiero po chwili mama moja zwróciła mi uwagę na materacyki... kurde jest taki wybór, że szok....

jaki wy kupujecie?

quinny buzz to i moj typ i przyszly zakup:-)Klaudia i Anja tez juz je nabyly:-)materac kokosowo-gryczany:-)

reklama
tez bede kupować kokos-gryka bo słyszałam ze dla dzidziusia jest taki najlepszy....

AZA a ta pościel sliczna.. ja nadal szukam tej odpowiedniej...

Ostatnia edycja:
Do góry