reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Mama te buty nie są całe z syntetyku.mają jakąś membranę.Fajne.Tylko o jednych zostaniecie? Kurtkę z zeszłego roku też macie jeszcze dobrą? Pamiętam że na Marcelka była za duża.
Okazało się że i Kacpra jest jeszcze dobra.

Ja znalazłam jeszcze takie
WODOSZCZELNE śniegowce AMERICAN CLUB~2222 GREY~28 (2649007977) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na razie jednak nie kupuję bo boję się że bedą za małe.Ale ile można czekać?

Aza dlaczego niestety? My mamy taki sam.Bardzo dobrze się sprawdza. My mamy isofix.Jaki kolor?

reklama
Ehh Wy już nowe foteliki kupujecie, a moje krasnale w swoich jeszcze się mieszczą, ale mamy od 9 do 36 kg, więc zapewne starczą nam do 150 cm;-), jak tak dalej pójdzie. Obie jeszcze mają wersję do 15 kg, tylko już trzeba by było uprać foteliki,,,, w pralce prałam i suszyłam kiedyś na balkonie 2 dni schły właśnie Recarowskie...., bo mają super gąbkę ( miękkie są, ale ze schnięciem lipa )

Gosiulek o membranie nic nie wiedzialam ;p I zostaniemy o tej jednej parze :))
A co do kurtki to ma tą z zeszłego roku. Właściwie tamtej nie nosił bo "stara" jeszcze sie nadawała. A ta ze scooby doo była tak spora ze jeszcze jest za duza i bedzie na dwa lata :-D

Mama te buty nie są całe z syntetyku.mają jakąś membranę.Fajne.Tylko o jednych zostaniecie? Kurtkę z zeszłego roku też macie jeszcze dobrą? Pamiętam że na Marcelka była za duża.
Okazało się że i Kacpra jest jeszcze dobra.

Ja znalazłam jeszcze takie
WODOSZCZELNE śniegowce AMERICAN CLUB~2222 GREY~28 (2649007977) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na razie jednak nie kupuję bo boję się że bedą za małe.Ale ile można czekać?

Aza dlaczego niestety? My mamy taki sam.Bardzo dobrze się sprawdza. My mamy isofix.Jaki kolor?
bardzo fajne te butki, ja w koncu musze sie do sklepow wybrac bo zostaniemy z niczym :-)
teraz tez szukam kombinezonu, zastanawiam sie nad takim, ale to jeszcze szukam...
2cz. Kombinezon zimowy Chłopięcy HELIKOPTER ~110 (2663167307) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Gosiulek a będą same spodnie w Pepco? Jak tak to daj koniecznie znać. Asia chyba jeszcze będzie miała te z zeszłego roku, ale jak zwykle Julka biedna pod tym względem. Trzeba też polować na allegro bo w zeszłym roku ktoś wystawił tanie spodnie od kombinezonów nowe, różne kolory i rozmiary. Teraz jeszcze nie ma z tego co widzę.

CO DZIŚ W BIEDRONCE?

A od czwartku: Kurtki zimowe dla chłopców i dziewczynek za 59 zł, w gazetce wyglądają super, skarpety ze skórzaną podeszwą za 11,99zł, i to na co ja kupię na pewno: masa plastyczna 5 modeli do wyboru i zestawy kreatywne I love art za 19,99zł w sam raz dla naszych maluchów.

http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/oferta2/

reklama
Do góry