reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
swietne te spodnie, wszystkie mi sie podobaja, te z kokarda tez. tylko....trzeba miec do nich super zgrabne nogi, czyli nie moje :dry:
aza,a pamietam jaka scieme walilas, ze ty masz niby grube nogi:wściekła/y: idz sie w glowe stuknij,dziewczyno:-p ty chyba grubych nie widzialas

Kochana wiesz ile było próbnych zdjęć :pPP Ja mam problem w sumie z samymi łydkami a co za tym idzie z cholewami. Mało które buty dopinam a jak już takowe znajdę to biorę bez namysłu :))) Poza tym jestem karakan więc też to inaczej wygląda ;)))

Aza ja Ci dam karakan :-D:-D:-D
Tzn ze ja tez ??? :confused::shocked2::cool2::angry::-D:-D:-D
No bo wzrost taki sam tylko 2 kg róznicy miedzy nami :-D:-D
Nie komentuje tego ........ Jestes sexi laska.
........
........
........
........
........
Zreszta tak jak i ja :-D:-D:-D

ale wymyślacie z tymi karakanami:sorry2:Aza spojrz na siebie jesteś sliczna jak modelka,ja mam 171 a chetnie bym się z Tobą urodą zamieniła i moge miec nawet 160 :p:p nie dogodzi się babom nigdy:-D

kupiłam wczoraj w Biedronce ( oczywiście:-D) puzzle ciuchcia maja długośc 196cm...zostqwiłam rano na stoliku w kuchni ,rano Igi wpadł i pierwsze "a co to jeest" no i układalismy juz po 7 ,ja mu mówiłam co jest po kolei a on znajdywał :-)

http://gazetka.biedronka.pl/g18,specjalnie_dla_ciebie.html str 12/13

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anawawka sprawdziłam, kokarde można odpruć :)))

Mama my 2 takie karakaniki ale nie przecze: fajne :))) a jakie skromne... :pPPP

Cleo a z Ciebie to nie laska? Gupol jeden... Z pewnością każda by coś chciała zmienić i ja chyba najbardziej to łydki hehe... :))) Wzrost nadrabiam szpilami wiec jest oki...

Martolinka będziemy czekać na foto w nowych spodniach :)))

Ja myślę o takich spodniach:DOPASOWANE BRYCZESY RURKI WYSZCZUPLAJĄCE S/M KOLOR (2266132841) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Mam kilka par leginsów ale już się zmechaciły a te to nawet zwykłe spodnie przypominają.

reklama
Do góry