reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Z taka wanienka zetknelam sie jak bawilam dzieci w Luxemburgu(w polskiej rodzinie). Ale juz nie korzystali, bo Nicole skonczyla juz rok i sie nie miescila. Ja bym nie kupowala, bez przesady...Jeszcze ta cena!

reklama
Z taka wanienka zetknelam sie jak bawilam dzieci w Luxemburgu(w polskiej rodzinie). Ale juz nie korzystali, bo Nicole skonczyla juz rok i sie nie miescila. Ja bym nie kupowala, bez przesady...Jeszcze ta cena!
alez ja zupełnie nie myslę o kupwaniu. Wkleilam to raczej jako "dziwactwo", usmiałąm sie przy tymale chhyba bardziej mnie to przeraża niż bawi

alez ja zupełnie nie myslę o kupwaniu. Wkleilam to raczej jako "dziwactwo", usmiałąm sie przy tymale chhyba bardziej mnie to przeraża niż bawi
ja wciale nie podejrzewalam Cie ze chcesz takie wiaderko kupic do kapania hehe
Wiem, ale patrzylam ile osob ja kupilo! Patrzylas na liste? taaaka dluuuga!:szok::szok::szok:

ja widzialam ile osob to kupuje..masakra...jakby mi to za darmo dawali to bym nie brala:-)

Widziałam i jestem w szoku, ze w ogóle ktos to kupił. Jak w tym w ogóle umyć dziecko? Tylko ramiona i głowę da się opluskać, chyba, ze tam sie dziecko ma odmoczyć. A jeszcze potem trzeba je z tego wyjąć, takie mokre i śliskie. Ja by proponowała rodzicom co to zakupili, zeby sami spróbowali się wykąpać w wiadrze, albo w beczce.

Widziałam i jestem w szoku, ze w ogóle ktos to kupił. Jak w tym w ogóle umyć dziecko? Tylko ramiona i głowę da się opluskać, chyba, ze tam sie dziecko ma odmoczyć. A jeszcze potem trzeba je z tego wyjąć, takie mokre i śliskie. Ja by proponowała rodzicom co to zakupili, zeby sami spróbowali się wykąpać w wiadrze, albo w beczce.

hehe podpinam sie pod postem:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ja juz gdzies wczesniej na innym watku mam widzialam to wiadro do kapania:-)

gie-oska dałam razem z przesyłką 400zł za używaną, ale w stanie idealnym(całą obejrzałam ze wszystkich stron:sorry2:). Nowa sprowadzana ze stanów to jakieś 700zł albo i więcej :dry:

Gawit, wózek łady i tani ale zastanawia mnie jedna nieścisłość na tej stronie. Pod pierwszymi zdjęciami, przy opisie wózka podają, że zgodnie z normą ...:2003 a troszke niżej przy możliwościach wózka powołuja się na normę ...:2004
Dla mnie to jest ważne, żeby wózek spełniał wszystkie wymagania a obowiązująca norma to wlasnie ta z końcówką 2004, tylko czemu oni podają i tą starą?

reklama
no ja aż tak się w te normy nie zagłebiam :-) ale zawsze można zapytać sprzedawcę czemu tak a nie inaczej :-) ja na razie jestem na etapie poszukiwań :-) jeszcze na żaden na 100% się nie zdecydowałam! za duży wybór jak dla mnie :-)

Do góry