reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja wczoraj zamówiłam te klocki dla Julka:
JIXIN 2011- STRAŻ +AUTO +PRZYCZEPA- 52 EL- NOWOŚĆ (1985446658) - Aukcje internetowe Allegro
JIXIN 2011- OGROMNA POLICJA -MAX ZESTAW- 3 POJAZ (1985447162) - Aukcje internetowe Allegro

widziałam na żywo, wyglądają super, dużo lepiej niż JDLT

Zuzia dostanie kasę fiskalną plus art spożywcze i oczywiście te owoce do krojenia z myślą o Julku;-), dokupie im jeszcze pieniążki zabawkowe, koszyczki takie w sklepie po 2,5 i portfeliki, no może jeszcze wagę:rofl2:

reklama
Moje mają karaoke, klocki x 2 , matę do tańczenia, Hanka chce pralkę, więc może spełnimy jej prośbę, a Gonia może dostanie plastikowe zwierzaki, bo lubi i kosz na zakupy;-), ale zobaczymy jeszcze

My kupilismy wielki zestaw lego, od chrzestnej na społkę z dziadkami dwustronną tablicę smoby, własnie dzis zamówiłam. od drugich dziadków nie wiem. Byc moze cos chrzesny kupi....ale nie oczekuję nic bo ani na dzien dziecka się nie pojawił, ani na urodziny, niby chorowali, potem sie nie moglismy zgrac ale chcialam dziecku wybrac chrzesnego zeby nas odwiedzał (niekoniecznie z prezentami oczywiscie) to moj brat cioteczny, jego mama jest moją chrzesną, a jakos ........ech nieważne, sama mam kochanych chrzesnych i chcialam zeby takich miał Olinek :-(

tak wiec my ostatnio jeszcze osmiorniczki do kąpieli kupilismy i dostanie od nas zestaw do ciastoliny ze sprzętem do wyciskania.

Zazdroszczę niektorym dzieciakom ze dostają tyle prezentów od rodziny :-( tak pozytywnie :-)

oj dziewczyny wcale nie do końca fajnie, bo dziekco jak dostanie za dużo prezentów to nie potrai nic samo wybrać i w efekcie nie bawi się niczym tylko marudzi. Już lepiej by dostalo jeden prezent. My dzielimy prezenty tzn w wigilię daje moja rodzina, w pierwszy dzien swiat rano my, po południu rodzina A. a i tak jest tego o wiele za dużo. Wolałabym by się zlożyli na jeden prezent, bo dzieciaki małpiego rozumu dostają. W moejrodzinie większośc osób kupuje paktyczne rzeczy więc nie ejst tak źle, chociaz nie wiem jak w tym roku będzie, bo wszyscy co do jedneg spytali o rozmiar ubrań chlopców, wiec moze byc przegięcie w drugą stronę :happy:
Ja już wszystkie prezenty mam tylko dla męża nic nie mam:-(i nie wiem co kupić,
ja w końcu znalazłam salon z karnetami na masaż. Droższy niestety ale trudno i wykupię mu ten masaż. Tylko się właśnie zastanawiam, bo myślałam o rellaksacyjnym na całe cialo. Przydałby mu sie kręgosłupa ale to sa krótkie i tanie masaże, moze sobie sam wykupić. Tylko własnie czy taki relaksacyjny masaz pasuje na prezent dla faceta? Jak mu zapalą świece i puszczą muzyczke to mi to na pewno odpowiednio skomentuje homofob jeden. Więc się nieco waham nad rodzajem tego masażu ale chciałabym mu taki wyas kupic. Jak myslicie?

Kilolek mi nie chodziło o ilość prezentów tylko o fakt ze u nas to właściwie nikt prezentów nie robi.Chrzestny nawet na dzień dziecka nie był.Owszem na urodzinach był ale poza tym żadnych prezentów.To takie przykre zwłaszcza że bardzo dużo od nas ma..A chrzestna ponad 300km i to jak przyjeżdza raz na jakiś czas to się nie wysila.

A z masażem to nie wiem. Zalezy od faceta....Bo faktycznie może nawet zrezygnować.

reklama
Do góry