reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kilolku bardzo ładny dywan:tak: a ze skórami się zgadzam w 100%:tak:

My sobie chyba nic nie będziemy kupować.
Dziewczynom tylko i Miłoszowi - cała rodzina się składa na jeden duży prezent, a w domu pod choinkę chcę im kupić jeszcze po zestawie tej piankoliny, rajstopy i spodnie (Julka chce teraz chodzić tylko w rurkach bądź alladynkach, innych nie założy):dry::baffled: dla babci już kupiliśmy, dla chrzestnej Asi też, zostali tylko chrzestni Julki i chrzestny Asi, no i najgorszy egzemplarz - dziadek:-D nie mamy pojęcia co mu kupić.

Potem jeszcze mama ma ur w sylwestra i jej D w pierwszy dzień świąt. Masakra :baffled:

reklama
no najgorzej jak się imprezy kumulują. Mój tata ma imieniny 19, świeta, chrzesniak 28 urodziny, nowy rok Artur i 10 babcia :baffled: przynajmniej chrzesniaka mam z głowy, bo zbiera na gitare więc tylko kasa go interasuje.:baffled: Dostanie kopertę pod choinke i druga urodzinowa w łapę:baffled:i będzie w niebo wziety.
W zasadzie dla każdgeo poza A. mam jakis tam mniej lub bardziej (zwykle mniej) oryginalny plan.
Najchetniej też bym zrezygnowała z prezentów między nami, bo wiem, ze A. też ma problem. Między wierszami wczoraj mu się powiedzialo :-) chociaż nie rozumiem dlaczego, bo od 3 miesięcy malo subtelnie sugeruję, ze chcę zegarek, bo mi sie popsuł.

Przyszły firanki. W pierwszej chwili się nie zachwyciłam delikatnie mówiąc ale na oknie wyglądają cąlkiem fajnie.

anawawka pisałaś, ze kupowałaś dziadkom ramki cyfrowe. Możesz mi jakieś polecić?
może ktos inny tez cos może polecić?

niestety męzowi firanki się nie podobaja i to bardzo. Noormalnie to wcale nie zwraca uwagi na takie rzeczy, ma to w nosie. A tu nie dość, ze zauważył zmianę to jeszcze miał swoje zdanie

Kikolek - jak kupowaliśmy to poszaleliśmy i kupiliśmy już niby lepszej klasy... było to 2 lata temu, więc trochę się zmieniło;-) , bodajże 7 cali led samsung z usb , kalendarzem i chyba była możliwość wyświetlania filmów.
Musisz zobaczyć jakie teraz są i oczywiście za jaką kwotę, bo jak ja kupowałam to rozpiętość była od 100 do 800 zł... daliśmy bodajże 400, ale nie pamiętam tak dokładnie, poza tym wrzuciłam teraz w googlach i wyszło , że ramki są nawet z blututem ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry