reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziewczyny dzisiaj moje dziecko bylo u mnie w pracy i siedział w klockach lego :szok:, układał te małe klocki aż byłam w szoku ja chyba muszę mu jakiś mały zestaw kupić.

Małego się nie opłaca bo tam jest 5 klocków na krzyż:-p pomyśl o tym miejscu co Martolinka mówiła, gdzie sprzedają używane lego na kg:tak:. Czekam aż ktoś tam pojedzie i da mi info co tam jest ciekawego:rofl2:

Miłosz ma wór po moich braciach, może się podzieli z dziewczynami?:-D

No i podpytałam kuzynki męża o konsolę dla Julki, czy ze mną podejdzie i wybierze itd, a on z szafy wyciąga mało używane PSP:-) Cieszę się bo za te same pieniądze Julka będzie mieć porządną konsolę:tak:

Dziewczyny dzisiaj moje dziecko bylo u mnie w pracy i siedział w klockach lego :szok:, układał te małe klocki aż byłam w szoku ja chyba muszę mu jakiś mały zestaw kupić.

no mój ma 3 zestawy takie małe ale kupiłam ostatnio podróbe COBI wygladaja identycznie jak lego i się z nimi łączą i są tanszeee o wiele.bawi się cały dzień.a najważniejsze zeby PAN miał czapkę:-D

Z tą czapką to wiem o co kaman hehe, Asia jak kleiła wczoraj swojego ludzika to założyła mu na głowę kapelusz bo "deść pada":-D i nie można było go ruszyć bo zaraz było warczenie:-D

przypomnialo mi się D pare dni temu kupił w Biedronie książke "Bajeczki do poduszki" mały ja uwielbia,oglada zwierzątka i pięknie je nazywa np żółw-ŁÓD :-D

najlepszy w jego wykonaniu jest odkurzacz....TURAT :-D:-D:-D

Aśka dostała na urodziny taką książeczkę od chrzestnej http://www.skamander.pl/ksiegarnia/68354,opowiedz_mi_jezu_z_okienkiem_na_niebo.html
Z
apewne kupiona z myślą o babci, tak jakby w jej imieniu. Jak zwykle poryczałam się.
A książeczka pięknie ilustrowana, niekoniecznie jeszcze dla takich maluszków, al dla 3-4 latków już tak.

A ja pochwalę się co kupiłam chrzestnej Asi na gwiazdkę: Taką paterę 3CZ.PATERA GUSTAW KLIMT POCAŁUNEK :: kuchniadesign.pl
3cz-patera-gustaw-klimt_171.jpg

A sobie, bo nie mogłam się oprzeć cukiernicę + mlecznik "Matka i dziecko" Klimta ale nie mogę znaleźć fotki w necie, ale z tym nadrukiem
Gustav%20Klimt.jpg

Dziunka dobrze, że mi przypomniałaś. M mówił , że jest w Gdańsku sklep z używanymi lego na kg. Niech mi on sprawdzi , czy jeszcze jest:tak:

reklama
Dziewczynki, podpowiedzcie mi dobre garnki - jakas nazwa/producent/modele...cokolwiek :-)
Musze przed Swietami kupic, najlepiej jakis komplet z 4-5 sztuk... a wogole w temacie nie jestem :-)

Do góry