reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kilolku wiem ze masz doswiadczenie z kolejką tomkiem napisz mi proszę bo chcemy narazie zamowic zestaw domkowo, są takie:
FISHER PRICE Tomek i Przyjciale Domkowo R9113 WAWA (1889843504) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher TOMEK DOMKOWO ZE ZWROTNICĄ + GRATIS V1578 (1902269387) - Aukcje internetowe Allegro
ten zestaw drozszy ma chyba inną kolejkę na baterię, ale czy kolejka na magnes z pierwszego zestawu moze sie łączyc z taką z drugiego? Bo te na magnes są tansze i chcialabymw przyszłosci kupowac takie i takie.

Ja wymiękam przy tym Tomku :-D

reklama
etna my mamy Edusia (ten pierwszy link) i jak dla mnie to on strasznie przymulony jest tzn śpiewa tak jakby miał anemie :tak::-D:-D:-D ,a mojej bratanicy kupiłam szczeniaczka uczniaczka i on strasznie się lubiła nim bawić jest taki "żywy" :tak: , no ale Kuba się czasem bawi tym Edusiem , ja bym go sobie darowała ale zrobisz jak zechcesz ;-)
my póki co przymierzamy się do kolejnego zestawu Duplo i ostatnio na topie są drweniane puzzle więc kupimy kolejny zestaw ,

no ja te uczniaczki i edusie tez bym sobie darowała. srednio interesujace dla dwulatka moim zdaniem. Pare przycisków, nic sie nie rusza i w kółko to samo.
A jesli z tego typu to juz bym wolała kupić bb* INTERAKTYWNA MYSZKA MIKI * HIT * Łódz kurier (1893909431) - Aukcje internetowe Allegro . Ma większy panel i możliwości. Gada opowiastki i spiewa [a nie jedno lub dwa słowa] jak z bajki i rusza sie. Kurcze! Marcel kocha te bajkę ciagle powtarza uszami rusz i znikaj juz :D Albo woła coooosiek albo tanczy z nimi jak jest piosenka. No to juz wiecej moze zaintersowac dziacko...
Albo jest jeszcze cos takiego http://www.mazakzabawki.pl/product-pol-1278-Mis-Bajeczka-2-ksiazeczki-16-bajek-EPEE.html

Co do myszki mogę potwierdzić, że jest bossska, w tamtym roku Gonia właśnie ją dostała i obie ją dalej uwielbiają.;-)
Szczeniaczka mamy też, ale ... nie cieszy się już zainteresowaniem. Za to gadający czajniczek z fp jak najbardziej jej w użyciu, uruchamia sobie Gonia piosenki, tańczy i śpiewa. Więc nie wiem dlaczego pieska nie lubi?

Konrad dostał szczeniaczka uczniaczka FP ponad rok temu i w sumie leży i się kurzy....

Dziś Konradowi pokazałm zestawy duplo i najlepiej zareagował na policję więc może mu uzbieram kaske na jakiś porządny zestaw...

reklama
Do góry