reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
dziewczyny kupiłam dla Ali taki domek - już od dawna szukałam takiego z oknami: Raj Malucha - Domek dla lalek Zabawki dla dziewczynek - Raj Malucha

wyjątkowo tani jest w tym sklepie, w innych widziałam sam domek po 45 zł + wysyłka.

EDIT:
o a tu jeszcze trafiłam na dość fajne zabawki do kąpieli:
http://www.dromader.com.pl/products.php?id=94

u nas obecnie w kąpieli główną zabawką jest kubek i butelka, cała reszta w dalekim poważaniu. Ale myślę już o liscie na urodziny i święta :)
Może któryś z tych statków...

Bo tak poza tym na liście mam:
- kuchnia
- motor i karetka z DUPLO
- znikopis (? - ale nie wiem czy warto)

Ostatnia edycja:
U nas znikopis spisuje się, Konrad pięknie pisze i przybija pieczątki a potem wszystko zmazuje. Ja kupiłam tani w Tesco za 13 zł a Konrad ma extra zabawe. Co do zabawek do kąpieli to u nas w codziennym użytku są ośmiorniczki :)))))

Kuba w pierwszym tygodniu po zakupie znikopisu wyciągnął ten magnesik z rysika i wywaliłam bo nie rysował :)) heheh ,za to dzisiaj wyciągnełam kredki i rysował że aż się zdziwiłam bo dopiero co nimi rzucał bo go nie interesowały
w kąpieli króluje konewka + młyn ( z zabawek do piasku) =przelewanie wody

U nas w kapieli tez kroluja osmiorniczki:tak:
Mlody od poczatku jest nimi zachwycony :)
oprocz tego ksiazeczki ;)

Agrafka jesli chodzi o kuchnie to widze, ze dzieci uwilbiaja sie nia bawic:tak:
Moj Kuba codziennie kilka razy "gotuje":-) a corka kolezanki bez przerwy cos w niej robi:-)

Ja małej kupiłam znikopis na dzień dziecka..na początku na nim siadała lub wstawała:szok:..teraz już normalnie się nim bawi - rysuje i robi pieczątki;-)
Faktycznie zdolniacha z Kubusia:-)

reklama
kuchnie mają coś w sobie , bo ile razy jedziemy do szwagra to Kuba też ciągle stoi przy garach :) hehhehe
aza no on do tej pory wolał klocki ale staram się jak mogę zajmować mu czas bo po polu ciężko mi go gonić

Do góry