reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Lotka ja mam ten Wypiekacz do chleba HD 9020 Philips Bezawaryjny ** (1758279140) - Aukcje internetowe Allegro i jestem zadowolona, Nie miałam z nim żadnych problemów. Właśnie teraz sobie chlebek robie :)))

Dzis chyba mi się oberwie od mojego bo miałam zakaz robienia zakupów do wypłaty a ja dzis weszłam do C&A i zobaczyłam jedyną, samiusieńką cudna kurtke zimową dla małego i sie normalnie zakochałam. Kosztowała 79zł bo pewnie zostałą im jedna ze starej kolekcji. Niestety nie mogłam sie powstrzymać. Poza tym kupiłam za 7 zł buty w Coccodrillo, trafiło mi się jak nic :)))

Ostatnia edycja:
Ja już się rozglądam za kombinezonami i butami na jesień. Ale póki co hurtowo muszę młodą zaopatrzyć w getry i podkoszulki. I to pilnie.

Co myślicie o kupowaniu tych mega pak z allegro? Bo ja się boję że połowa ciuchów będzie ok, a polowa do kitu? Asia ma dosłownie pustą szafę, jestem przerażona i muszę coś wymyślić:-(

I mamy dziewczynek! Jakie spodnie na jesień/zimę? Bo jakoś jeansy wydają mi się mało wygodne, w ogóle do żłobka...a z kolei getry za cienkie.

Dziunka, ja się raz napaliłam na mega pakę i..niestety się zawiodłam..Na fotce ubranka były super, a jak przyszła paczka, to w sumie tylko kilka rzeczy było ok, a reszta..hmm..chyba tylko do wyciorania w domu..

Co do spodni na jesień/zimę- ja preferuję spodnie dla małej z polaru..

mi się kiedyś też zdarzyło kupić taką pakę ubrań i nawet w miarę była większość :) , tylko kilka sztuk takich totalnie niewyjściowych ;)
dziunka a może sztruksy ?? ja teraz kupiłam Kubie kilka dresów z ocieplanymi spodniami
mnie czeka zakup butów zimowych i najchętniej kupiłabym już póki wyprzedaże są ale boję się że jak mu noga urośnie to w połowie zimy będe musiała i tak kupić . muszę to jeszcze rozważyć

Dziunka jak idzie zamawianie butów??????//

Co do ciuchów dla Asi to moze z drugiej reki, tam idzie znalesc duzo ciekawych rzeczy tylko trzeba szukac

reklama
I mamy dziewczynek! Jakie spodnie na jesień/zimę? Bo jakoś jeansy wydają mi się mało wygodne, w ogóle do żłobka...a z kolei getry za cienkie.

Dziunka ja miałam dla Ali w zeszłym roku spodnie z polaru, ale do żłobka najlepsze będą rajstopki chyba jednak i na większe zimno jakieś sztruksu lub polarowe spodnie na wierzch.
Ala od zimy chodziła właśnie w rajstopkach, do nich kupowałam jej różne takie dłuższe bluzki i tuniczki, najlepiej z krótkim rękawem wtedy można założyć na cebulkę na bodu albo bluzkę z długim.

Do góry