reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakup wózka ????

reklama
Gaal chyab tez ma Maclarena :-) Ale nie wiem jakigo.

joanko -super wozeczek :-) Bardzo mi sie podoba :-) :tak:

Fajny wózeczek tylko kurcze drogi, a polski odpowiednik Coneco polo juz jest cięższy. A jak się jeździ Joanko tymi malutkimi kółeczkami po nierównym chodniku?

Joanko- najważniejsze ze wózek kupiony i jesteś zadowolona :-) my byliśmy wczoraj jednak w mama i ja i tylko się załamałam cenami :-( chyba na obecną chwilę nie stać nas na nową brykę :-:)-:)-( czyżby przez rok tak ceny skoczyły w górę :szok: no w szoku normalnie byłam... pojadę może jeszcze do słonia ale wąpię żeby duże róznice cenowe były :-( a najgorsze że nasz obecny wózek to konkret gruchot, wygodny dla małęgo i tak dalej.... ale tak jakby stawał sie coraz mniej stabilny :eek: boję się że nam na środku drogi kiedys coś odpadnie od niego :sorry:

marti - mnie ceny w mamaija juz w necie przestarszyly - dlatego od razu do slonia sie udalam;
niestety wozki przez rok ze 20% skoczyly, rosnie popyt ;-), ceny paliwa, energii, place to i ceny wyrobu koncowego rosna :wściekła/y::-(
ja sie wahalam w sklepie miedzy coneco polo, inglesina, a maclarenem, coneco ciut za ciezki, bylam zdecydowana na inglesine - najwieksze kola, cena ok 450, ale maclaren sie lepiej prowadzil mimo malych kolek, swietnie podbijal z dzickiem w srodku no i ma milsza wysciolke, a maly dotyka jej latem golym cialkiem - przeplacilam w porownaniu z allegro jakas 100, wole juz o tym nie mysles, widzialm wczoraj na allegro nowe "maki" za 500 - z zeszlorocznym designem;
wozek dobrze sie prowadzi i na chodniku, a wczoraj zdal egzamin na lesnej drodze u pradziadkow malego - takze jestem w miare zadowolona (bylabym calkowicie, gdyby nie ta kasa)

marti - od soboty mam karte ze znizka 5% do slonia - jakby cos to moge ci pozyczyc

Ostatnia edycja:
joanko wozek sliczny, przepiękne kolorki, no strasznie mi sie kolorystyka podoba, a ja piszesz, ze prowadzenie tez super to naprawde wozek jak trza. a ze przeplacilas z deczka to za kilka dni to przetrawisz:-D znajdziesz milion pięćset wytlumaczeń na to i sercu ulży:-D:-D:-D:-D:-D tez tak mam:-D:-D

Dziś byłąm w Dino na piotrkowskiej... No i jednak zdecydowałam się na wózek Baby Desing wózek verso baby design :sorry2: Wiem że trochę lipnej klasy no ale cóz... jak z kasą kiepsko to nie było wyjścia, tymbardizej że też fotelik kupujemy i tak się wszystko zebrało :-( Nawet dobrze się prowadzi, mały będize miał o wiele wiecej miejsca niż w obecnym, ale... koła piankowe :-(brak regulacji rączki (jedna pozycja) :-( ech pewnie pozipie trochę, tylko jednosezonowy będzie :-(Kurcze najgorsze że przyzywczaiłam się do wypasu x-landerka (za którym tak tęsknię :-() i teraz w każdym wózku coś mi przeszkadza :no: Jedynie czym się pocieszam to że przedkładana raczka w nim jest :-) a i równeiż skrętne koła co w połaczeniu z przekładaną rączką nie często sie zdarza ;-) A ileż sytuacji było gdy tak tej opcji mi brakowało... I tak w gruncie rzeczy to od razu nam się z mężem właczyło myślenie o następnej dzidzi :-D i stwierdziliśmy że ten będzie taki przejściowy :sorry:A potem znów kupimy mega wypasik z gondolką ;-)lub wspólny dla starszaka i maleństwa :tak:Tak więc jestem pół na pół zadowolona ;-)Zobaczymy jak się w terenie sprawdzi... Teraz tylko jeszcze spacerówko-parasolka super lekka i pełen kompleto mam :-D

Joanka- dziękuję za propozycję :-) No ale już po fakcie :sorry: A tą kartę to już na stałe będizesz mieć? Bo w razie czego w przyszłości gdybym czegoś potrzebowała to chętnie skorzystam :tak::-)

Ostatnia edycja:
No co Ty Marti - bardzo fajny wozek :-)
No i nie przewiduj ze tylko rok Ci posluzy bo nigdy nic nie wiadomo ;-)

Podobny do mojego Haucka troche no ale zazdroszcze Ci przekladanej rączki - naprawde sa chwile kiedy sie bardzo przydaje i wiele razy zalowalam ze jej nie mialam...

reklama
marti - wozek wypas, super duze kola, w naszym maku tez kola piankowe i raczki w jednej pozycji...
karte mam chyba na rok

Do góry