reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakup wózka ????

z tymi wozkami jest na prawde kłopot .. Jak patrzylam po sklpeach to 300 do 500 zl kosztują... jak narazie ma jeden z tych wielofunkcyjnych przrobiony na spacerowke.. ale nie dlugo Miłosz bedzie musial znim sie pozegnac bo bedzie znowu gondola zalozona i braciszek bedzie jezdzil.. Mamusiom ktore mieszkaja na 4 pietrze nie polecam takich wozkow bo te cholerstwa waz 17kg. a jak taki junior zasnie to sie czlowiek czuje jak by taczke z weglem pchal.
drugi wozek to zwykla spacerowka - tzw przewozówka.. jest ciagle w samochodzie.. bo tamta krowa sie nie miesci auta
przymiezam sie do kupienia spacerowki juz upatrzylam sobie :) z daszkiem i regulowanym oparciem.. kosztuje 155zl
Jka ktos mieszka nie daleko Leczycy to moge polecic sklep na ul poznanskiej ;);-)

reklama
No i nasz leciutenki wozek dotarl :-)
Bedzie idealn yza rok jak Jasio jzu bedzie biegal, ale czasem bedzie musial w wozku pojezdzic :tak:
Tak wiec oplacalo sie - wozek 99zl a przesylka 20 no wiec za 120zl mam fajny wozeczek i przyszla wiosna mnie nie zaskoczy :-D

ja w sobote jade z mezem i dziecieciem do slonia (sklep w lodzi z najwiekszym wyborem wozkow) i bede testowac wozki - sadzac malego i sprawdzac, jak mi sie jedzie wozkiem - inaczej nigdy sie nie zdecyduje

Joanka- ja tez w sobotę jadę, chyba, w poszukiwania wózka :-) ale najpierw chyba wybiorę się do "mama i ja" na piłsudskiego, kiedyś tam byłam przelotnie i naprawdę duży wybór wózków jest :tak:też jestem za tym ze musze małęgo wsadzić lub chociaż bryknąć kawałek, w żcyiu nie kupiłąbym wózka np na allegro nie móc go nawet dotknać, chyba że dotknęłabym w sklepie a na allegro byłby ten sam model itd w niższej cenie... ale wątpię ze będize mi sie chcialo tak porównywać ceny i pewnei kupię już na miejscu jeśli znajdę taki jaki mnie odpowiada ;-)swoją drogą byłego x-landera kupiłam w "słoniu":tak:

a ja dwa wozki kupilam na Allegro nie widzac ich przedtem na zywo :-D Pewnie gdybym je obejrzala w sklepie to byloby m isie trudniej zdecydowac, a tak to rach, ciach i kupione :-D
Mutsy tez kupilam na Allegro, n oale sie nie liczy bo wczesniej ogladalam w sklepie. Haucka i tego Delti co go teraz kupilam na zywo nie widzialam.

To sie nazywa ryzykanctwo albo lekkomyslnosc :eek:

Joanka- ja tez w sobotę jadę, chyba, w poszukiwania wózka :-) ale najpierw chyba wybiorę się do "mama i ja" na piłsudskiego, kiedyś tam byłam przelotnie i naprawdę duży wybór wózków jest :tak:też jestem za tym ze musze małęgo wsadzić lub chociaż bryknąć kawałek, w żcyiu nie kupiłąbym wózka np na allegro nie móc go nawet dotknać, chyba że dotknęłabym w sklepie a na allegro byłby ten sam model itd w niższej cenie... ale wątpię ze będize mi sie chcialo tak porównywać ceny i pewnei kupię już na miejscu jeśli znajdę taki jaki mnie odpowiada ;-)swoją drogą byłego x-landera kupiłam w "słoniu":tak:

bylam dzisiaj na stronie mamaija i maja raczej drozsze modele wozkow i nie bylo tych coneco i maclarenow - moze wszystkiego nie maja pokazanego w witrynie, poza tym w sloniu podobala mi sie obsluga - taki mlody sprzedawca z wada wymowy - potrafi super doradzic i po prostu nie wciska kitu a w mamaija nikt do nas nie podszedl - dlatego wlasnie wybiore sie do slonia przy tesco (bo przeniesli z brukowej)

myszka - ja juz mam taki charakter - ze jestem bardzo drobiazgowa i musze wszystko sprawdzic, ale calkiem mozliwe ze zrobie jak ty z mutsy - wozek obejrze na zywo w sklepie a zamowie przez allegro - jesli roznica w cenie bedzie kuszaca :))

bylam dzisiaj na stronie mamaija i maja raczej drozsze modele wozkow i nie bylo tych coneco i maclarenow - moze wszystkiego nie maja pokazanego w witrynie, poza tym w sloniu podobala mi sie obsluga - taki mlody sprzedawca z wada wymowy - potrafi super doradzic i po prostu nie wciska kitu a w mamaija nikt do nas nie podszedl - dlatego wlasnie wybiore sie do slonia przy tesco (bo przeniesli z brukowej)

Ooooo... dobrze wiedzieć że już na brukowej nie ma :szok: A w którym miejscu dokąłdnie teraz jest? centralnie za tesco? Bo może tam też sie wybiorę jeśłi w mama i ja będize kijowo, wiec dobrze wiedziec że teraz jest gdize indizej :tak:W słoniu faktycznie fajna obsługa, koło nas jak x-landera kupowalismy to dwóch bardzo miłych kolesi latało :-D a kitów nie wciskali bo wskazywali również wady wózków a nie tylko same zalety hahha :-D

reklama
Do góry