reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakup wózka ????

No i mamy naszego zappa. Pisało, że to mały wózek, ze dzieci się krótko w nim mieszczą, jakies brednie! Janek sobie po nim hasa ile wlezie, jakbym go ubrała w 10 warstw to może byłoby mu ciasno. No i mam na teraz stelaz dla Tuska na fotelik, a potem parasolkę dla Jaśka.

My mamy ten wozek i szczerze nie kupilabym go po raz drugi:sorry2: super jest to ze pasuje stelaz do maxi cosi, ale ogromny problem jest ze spaniem:no: moj maly musi dwie godziny sie po nim tluc zeby wkoncu zasnac, a jak zasnie to glowa mu wszedzie lata:sorry2:

reklama
Owszem jest szczuply, ale i tak nie sadzilam ze przy takich wymiarach wozka po zlozeniu bedzie tak duzo miejsca w siedzisku.
Janek jezeli juz ma spac w wozku to w kazdej pozycji, potrafi zasnac w parasolce nierozkladanej. To mial byc tylko stelaz pod fotelik, a bedzie pozniej tez wozek na zakupy i krotkie wypady do rodziny. Glowny nasz wozek dla obu to emmaljunga, idealna na Polskie chodniki :-)

Owszem jest szczuply, ale i tak nie sadzilam ze przy takich wymiarach wozka po zlozeniu bedzie tak duzo miejsca w siedzisku.
Janek jezeli juz ma spac w wozku to w kazdej pozycji, potrafi zasnac w parasolce nierozkladanej. To mial byc tylko stelaz pod fotelik, a bedzie pozniej tez wozek na zakupy i krotkie wypady do rodziny. Glowny nasz wozek dla obu to emmaljunga, idealna na Polskie chodniki :-)

Jezeli takie jest jego przeznaczenie to gratuluje udanego zakupu:tak:, bo u nas wlasnie do tego on sluzy jak jade do szpitala czy tym podobne krotkie wypady, do tego planujemy wakacje i juz sie ciesze ze go mam bo do samolotu moge go zabrac jako podreczny:-D

A na Polskie chodniki i inne tez nie w lepszym stanie;-) mam inny wozek prawie jak terenowy jest nie do zepsucia:tak:

Czyli tak jak nasza Emma :-p. Wypróbowana już nawet na drodze dojazdowej na budowe, w obu jej dotychczasowych formach - jako pole zarośniete chwastami i jako droga utwardzona gruzem.
No a zapp jest naprawdę fajny, ale opisywane jego wady wyłaża: trzeba nauczyc się go składac i wyczuc go, niby szerokie kółka ale jednak katastrofa na wertepach.

Myszko, Ciebie nie pobije chyba w wózkach, ale jak narazie mam w domu 4 :-p, Naszą Emmaljunga błękitną (z całego serca odradzam kolory jasne, najlepszy jest taki oliwkowy i szary, jak ja żałuję, że oliwka/khaki z brązem wszedł na rynek rok później...), Emmaljunga szaro-srebrną starą, zakupiona jako dodatek do siedzonka dla 2 malucha do emmy (osobno się nie dało, a po niej widzę, że ten szaryu to niezły kolor), parasolkę Bunny i teraz zappa :-p.

Kluliczku - to masz 3 wozki i jedna dostawke :-p
Ja tez mam trzy :-) Sprzedalam jeden i przez moment mialam dwa, ale kupilam jeden wiec mam trzy.

A wiec jestes lepsza :-p:-p:-p:tak::tak::tak::tak:

reklama
reklama
Do góry