reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakup wózka ????

Prawie taki jak nasz, kasro :tak: tylko my mamy 4 koła
Jak dla mnie minusem jest "plynne rozkladanie oparcia" - w praktyce nie da sie go złożyć jedną reką :sorry2: no i budka - w Peg Perego jest taka obracana o 180 st. - czyli mozna zasłonic buzię przed słoncem, wiaterm, a nawet deszczem; tu niestety standardowa. No i skladanie i rozkladanie wózka - ja nadal nie potrafie tego zrobić :-D Takze męza musze miec w razie co w komplecie ;-)

No ale prowadzi się super! :tak:

reklama
kasro - mam nadzieje ze bede sie mogla naocznie przekonac o zaletach Twojego wozka jak sie spotkamy ;-)
Wiem ze masz gosci - daj znac na PW jak jzu bedziesz wolna :-)

A co do budki - rzeczywiście bardzo fajnie, że u Ciebie da się z niej zrobić osłonkę przed słońcem. Nawet nie wiedziałam, że są wózki z taką funkcją:zawstydzona/y:

No wlasnie sie nie da, bo ja tez mam x-landera - wahalam sie miedzy nim i tym PegPerego. Troche zaluje wyboru, a troche nie. No bo budka, oparcie, do tego póleczka byly baaaardzo kuszące, ale zwyciezylo prowadzenie tego iksa.

No ja sobie zupelnie nie wyobrazam noszenia tej kolumbryny :szok:, ja nawet do i z bagaznika go nie podnosze :-D To tez byl nasz swiadomy wybor, tyle, ze pozniej zaczelam zalowac, boo na wyjazd ten Peg Perego bylby duzo lepszy - mniejszy i lzejszy. Jednak bo dojechaniu na miejsce - stacjonowalismy w lesie - stwierdzilam, ze na szczescie mamy tego x-landera, bo wzsystkie nierownosci, piaski, galezie pokonywal bez szemrania:tak:

No w kazdym razie jeden i drugi ma wady i zalety, a ja ciagle nie wiem, ktory bym wybrala, gdybym miala jeszcze raz dokonywac wyboru:sorry2:

no tak - pompowane kola maja jednak w tym przypadku ogromna przewage... :-)
Jak wybieram sie gdzies gdzie wiem ze beda nierownosci to tez wole wziac Mutsy zamiast lekkiego Haucka wlasnie przez te opony

Żania no to fatalnie - dało się naprawić?

A ja przeżyłam chwile grozy. Kupiłam Piotrkowi nową parasolkę, bo poprzednia się już przetarła (była kupiona używana). Zadzwoniła pare dni temu koleżanka czy mogłabym jej ten stary pożyczyć, bo jadą z córą na urlop a mają tylko duży. Oczywiście się zgodziłam. Dzisiaj kumpela dzwoni, że wózek pękł i złożył się z Gabryśką w środku :szok: Na szczęście nic jej się nie stało ale normalnie szok. Kumpela trochę zła i rozżalona, niby pretensji do mnie nie ma ale.... kurcze ja nie mogłam przewidzieć, że on się rozleci :-(

gosia przeciez to nie twoja wina. ale jak ona moze miec pretensje skoro ty nie bralas w tym udzialu. powinna sie raczej denerwowac, ze popsula wozek. oczywiscie rozumiem, ze takie rzeczy same sie robia, ale jakby mi sie to przytafilo i to obojetnie czy wozek bylby nowy czy przetarty to by mi bylo glupio, ze popsulam akurat ja. najwazniejsze, ze malej nic nie jest.

koła nie naprawiliśmy:(

gosia nie masz sie co przejmować to nie Twoja wina Ty ze szczerego serca pożyczyłaś a ze sie zepsuł to przecież nic specjalnie nie zrobiłaś, koleżance powinno być głupio i pytać jaki wózek Ci odkupić a nie mieć jakieś fochy, dobrze ze małej sie nic nie stało

MYmamy X-landera po bratanicy, i jest oki, moze troche kółka sie poluzowały i nie są juz tak zbieżne jak powinny ale nic nie odleciało :-) ani sie nie przetarło :-)
Nie przejmuj sie koleżanką dzwoniła pewnie na gorąco i przemawiały emocje, tez byssmy sie strachu najadły, a ze strachu i złości człowiek nie kontroluje słów. Pozdrawiam majowe mamy i dzieciaczki, Udanego weekendu i oby prognozy pogody sie nie sprawdziły co do jaty :-)

reklama
Do góry