Dziękuję za słowa otuchy mam nadzieję że będzie dobrze z moim maluchem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać jak już będziesz po porodzieDziękuję za słowa otuchy mam nadzieję że będzie dobrze z moim maluchem
Dziękuję za słowa otuchy mam nadzieję że będzie dobrze z moim maluchem
Na pewno się odezweDaj znać jak już będziesz po porodzie
Na pewno się odezwe
Tak miałam w sierpniu i wynik był negatywny.stosunki mam tylko z mężem więc odpada.nie miałam też żadnych zabiegów w ciąży.tylko jedynie pobieranie badań w przychodni jak zleca ginekolog nic poza tym.chorowalam ostatnio miałam antybiotyki na oskrzela i nic więcej.nie wiem skąd to się wzieloA miałaś wcześniej już to badanie? Hbv można zarazić się przez stosunek seksulany lub przez krew.Miałaś jakąś zagrażającą sytuację? Może to jakiś błąd.
Skąd jesteś? Wejdź na grupę na fb hcv polska. Są tam też nosiciele hbv.Witam dzisiaj odebrałam wyniki hbv i jestem załamana.jestem w 38 tygodniu ciąży ginekolog dzisiaj stwierdził że zaraziłam się wirusem do tej pory byłam zdrowa.na skierowaniu do szpitala mam napisane Aktywne zakażenie Hbv.anty hbs pow 204.co to oznacza?bardzo się boje o moje dziecko
Jestem z Kielc.szukalam właśnie różnych grup na FB ale mi się nie udało.dziekuje za pomocSkąd jesteś? Wejdź na grupę na fb hcv polska. Są tam też nosiciele hbv.
Jeśli chodzi o leczenie polecam Ci klinikę id clinic Myslowcice. Mają umowę z nfz.