reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
natka, szkoda że się nie udało, ale może następnym razem będzie ok!! trzymam mocno kciuki!!
ja właśnie zmieniłam pracę, więc musiałam na trochę odłożyc intensywne starania. asiuasiu są teorie, które mówią , że po tabletkach szybciej, ale ja jestem dowodem na to że nie, ponieważ już ponad pół roku jestem po odstawieniu i ciągle nic. emka , miliaa jesteście??? co u Was?

no tak tez myslalam ze to sprawa indywidualna nam przy 1 ciazy poszlo szybko bo za 1 razem sie udalo ale teraz boje sie ze nie bedzie tak kolorowo bo troche problemow kobiecych mam no zobaczymy

Hej dziewczyny :)
Mam ten sam problem co wy :( w styczniu 2011r odtawilam tabsy po roku brania. Po 8 miesiacach od odstawienia zaczelismy sie z mezem starac i starac i do tej pory nic tzn w grudniu pojawily sie dwie kreski na trzech testach lecz niestety po tygodniu nastapilo wczesne poronienie. Obecnie mam cykle 30 dniowe, lekarz twierdzi ze jestem zdrowa i wszytsko jest ok, lykalam duphastan na zwiekszenie szans na ciaze, maz lyka witaminiki na poprawe "jakosci" nasienia i NIC.... Miedzy czasie okazalo sie ze ja mam grupe krwi "-" maz "+" niby przy pierwszej ciazy w niczym to nie przeszkadza ale to zawsze kolejny problem... :( A ja powoli trace "ochote" na dalsze starania.... po tym poronieniu strasznie sie zalamalam i nie chcialam juz slyszec o dzieciach ciazy itp... i jeszcze co miesiac kolejne rozczarowanie.... Podziwiam was ze macie w sobie tyle sily ze nie poddajecie sie i dzialcie dalej... Zazdroszcze :(

Gosia glowa do gory i sie nie poddawaj ja jestem po 8 latach staran :DDDD ale jestem :p wiec spokojnie ja ci napisze co ja robilam kupilam testy owulacyjne sprawdzalam sluz i robilismy dzidzie co 2 dni :) nie poddawaj sie!! :) aha ja tez mam grupe krwi - a maz + ale teraz to juz nie jest problem tak jak lata temu :)

Ostatnia edycja:
zielony_groszku u mnie po staremu na razie... trwa cykl w którym mogliśmy zacząć sie starać po poronieniu czyli miałam już 3 miesiaczki i czekam na efekty :) nie nakręcam sie zbytnio. Wkurza mnie to najbardziej ze mam długie cykle. A jak tam u Ciebie? Pozdrawiam :)

reklama
Do góry