reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

ja akurat po odstawieniu @ mialam podobne jak wcześniej i trwały też podobnie, poza tym cykl wrócił to tego kiedy nie bralam tabsow...generalnie u mnie po dostawieniu nic się nie zmienilo, a w zajściu w ciążę pomogło mi przede wszystkim mierzenie tempki i obserwacja śluzu i jeśli macie w miarę regularny tryb życia to polecam!

i oczywiście nadal trzymam za Was kciuki!

reklama
Hej Kochane Kobitki :) Ja już po porodzie. Wróciłyśmy z Martusią wczoraj do domku. Miałam cesarkę. Mała urodziła się 26.02. Czujemy się dobrze, chociaż ja jestem obolała. Pozdrawiam Was i całuję :*

hej wszystkim. ja juz miesiac jestem po porodzie.urodzilam 29 stycznia.maly zrobil mi prezent bo urodzil sie w moje urodziny- wyszedl tydz. wczesniej.wazyl 4kg i mial 60 cm.rodzilam naturalnie ze znieczuleniem.nie bylo zle.nawet szybko szlo, tylko 3 faza mi sie wydluzyla do ponad 2 godz.pokarmu prawie niemam od poczatku wiec karmie butla.maly ma niezly apetyt.wazy juz 5200g.

Obraz 115.jpg
a to moj piekny synus

Kacha10 moje gratulacje :) I podziwiam Cię że rodziłaś siłami natury. Moja ważyła 3860 i mierzyła 58 i ja miałam cesarkę oczywiście były też inne przesłanki do cesarki.

super ze mamy wreszcie nowe staraczkowe mamusie, jak widać każda z nas w końcu dostanie swojego skarbusia :-)

Agusia gratuluję córuni!!!!!!!! duża kobietka z córci :-) ucałuj ją ode mnie i Adaśka!

kacha Tobie tez gratuluję! super ze tak strzelił w Twoje urodzinki, świetna data :-) WOW Twój skarbek to dopiero duży się urodził :-) super! no i słodki z niego chlopaczek :-)
co do karmienia to nieważne jak... ważne że dziecko najedzone i zadowolone :-)

a ja chyba od wakacji dołączę do staraczek po raz kolejny... coraz poważniej myślimy o drugim dziecku :-)

reklama
Do góry