reklama
asiuasiu1
Fanka BB :)
wlasnie tak zrobie a powiedzcie mi czy naprawde mozna szybciej zajsc po tabletkach
zielony_groszek
Zaciekawiona BB
natka, szkoda że się nie udało, ale może następnym razem będzie ok!! trzymam mocno kciuki!!
ja właśnie zmieniłam pracę, więc musiałam na trochę odłożyc intensywne starania. asiuasiu są teorie, które mówią , że po tabletkach szybciej, ale ja jestem dowodem na to że nie, ponieważ już ponad pół roku jestem po odstawieniu i ciągle nic. emka , miliaa jesteście??? co u Was?
ja właśnie zmieniłam pracę, więc musiałam na trochę odłożyc intensywne starania. asiuasiu są teorie, które mówią , że po tabletkach szybciej, ale ja jestem dowodem na to że nie, ponieważ już ponad pół roku jestem po odstawieniu i ciągle nic. emka , miliaa jesteście??? co u Was?
asiuasiu1
no tak tez myslalam ze to sprawa indywidualna nam przy 1 ciazy poszlo szybko bo za 1 razem sie udalo ale teraz boje sie ze nie bedzie tak kolorowo bo troche problemow kobiecych mam no zobaczymy
Hej dziewczyny
Mam ten sam problem co wy w styczniu 2011r odtawilam tabsy po roku brania. Po 8 miesiacach od odstawienia zaczelismy sie z mezem starac i starac i do tej pory nic tzn w grudniu pojawily sie dwie kreski na trzech testach lecz niestety po tygodniu nastapilo wczesne poronienie. Obecnie mam cykle 30 dniowe, lekarz twierdzi ze jestem zdrowa i wszytsko jest ok, lykalam duphastan na zwiekszenie szans na ciaze, maz lyka witaminiki na poprawe "jakosci" nasienia i NIC.... Miedzy czasie okazalo sie ze ja mam grupe krwi "-" maz "+" niby przy pierwszej ciazy w niczym to nie przeszkadza ale to zawsze kolejny problem... A ja powoli trace "ochote" na dalsze starania.... po tym poronieniu strasznie sie zalamalam i nie chcialam juz slyszec o dzieciach ciazy itp... i jeszcze co miesiac kolejne rozczarowanie.... Podziwiam was ze macie w sobie tyle sily ze nie poddajecie sie i dzialcie dalej... Zazdroszcze
Mam ten sam problem co wy w styczniu 2011r odtawilam tabsy po roku brania. Po 8 miesiacach od odstawienia zaczelismy sie z mezem starac i starac i do tej pory nic tzn w grudniu pojawily sie dwie kreski na trzech testach lecz niestety po tygodniu nastapilo wczesne poronienie. Obecnie mam cykle 30 dniowe, lekarz twierdzi ze jestem zdrowa i wszytsko jest ok, lykalam duphastan na zwiekszenie szans na ciaze, maz lyka witaminiki na poprawe "jakosci" nasienia i NIC.... Miedzy czasie okazalo sie ze ja mam grupe krwi "-" maz "+" niby przy pierwszej ciazy w niczym to nie przeszkadza ale to zawsze kolejny problem... A ja powoli trace "ochote" na dalsze starania.... po tym poronieniu strasznie sie zalamalam i nie chcialam juz slyszec o dzieciach ciazy itp... i jeszcze co miesiac kolejne rozczarowanie.... Podziwiam was ze macie w sobie tyle sily ze nie poddajecie sie i dzialcie dalej... Zazdroszcze
asiuasiu1
Gosia glowa do gory i sie nie poddawaj ja jestem po 8 latach staran DDD ale jestem wiec spokojnie ja ci napisze co ja robilam kupilam testy owulacyjne sprawdzalam sluz i robilismy dzidzie co 2 dni nie poddawaj sie!! aha ja tez mam grupe krwi - a maz + ale teraz to juz nie jest problem tak jak lata temu
Ostatnia edycja:
asiuasiu1
raczej z mojej mamy ja jestem po 8 latach moi rodzice starali sie 8 lat jakos glupio to napisalam wyzej :/ no ale fakt faktem da sie takze nie poddawaj sie
zielony_groszku u mnie po staremu na razie... trwa cykl w którym mogliśmy zacząć sie starać po poronieniu czyli miałam już 3 miesiaczki i czekam na efekty nie nakręcam sie zbytnio. Wkurza mnie to najbardziej ze mam długie cykle. A jak tam u Ciebie? Pozdrawiam
reklama
Podziel się: