reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Cześć dziewczyny
cieszę się że znalazłam ten wątek
Krótko o mojej sytuacji
Mam 31 latek, brałam tabletki od 18 roku życia
od listopada nie biorę i staramy się z mężem
ale raczej na chybił- trafił
Teraz okres mi sie spóżnia już tydzień, a test z apteki wyszedł negatywny
więc może to po prostu cykl sie dopiero uregulowuje po odstawieniu...?
Nie wiem, miałam iść do przychodni, ale że mieszkam w anglii, to i tak mi testu z krwii nie zrobią, więc tylko na razie poczekam i powtórzę test w sobote rano, a potem sie zobaczy, czy ten okres bedzie....

reklama
Witam wszystkie dziewczyny :-)
Jestem tutaj nowa, więc mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ciepło :)
2 stycznia odstawiłam tabletki, 6 stycznia dostałam okres, kolejny 3 lutego. Teraz okres spóźnia mi się już 11 dni. Z mężem używaliśmy prezerwatywy. Nie wiem więc czy jestem w ciąży czy po prostu okres mi się rozregulował przez odstawienie tabletek. Brałam Novynette przez ponad 4 lata bez przerwy. Zasatabawiam się czy nie jest jeszcze za wcześnie na zrobienie testu ciążowego.
Pozdrawiam i liczę na jakieś rady :)

CZESC.WŁASNIE ODSTAWIŁAM TABLETKI,WIĘC JESTEM NA SAMIUSKIM STARCIE.KILKANASCIE DNI TEMU ZDECYDOWALISMY SIE Z MOIM PARTNEREM NA DZIECIĄTKO.DROGA BEDZIE TRUDNA,MAM 36 LAT I PRZEZ JAKIES 10 ALBO I WIĘCEJ LAT ŁYKAŁAM TABLETKI.TROCHE SIĘ BOJE CZY WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE,SZUKAŁAM WSPARCIA CZYTAJĄC RÓZNE TEMATY JAK ZAJŚC PO ANTYKONCEPCJI,WIADOMOSCI RÓZNE....CHCIELIBYSMY GDZIES W CZERWCU-LIPCU COŚ POSIAC ALE CZY NAM SIĘ UDA...NIGDY JESZCZE NIE RODZIŁAM.WYCHOWYWANIA DZIECKA SIĘ NIE BOJE,WYCHOWAŁAM MŁODSZĄ SIOSTRE KTÓRA BARDZIEJ TRAKTUJE MNIE JAK SWOJĄ MAME(JEST MŁODSZA O 15 LAT),MACIERZYNSTWO TO JEDNAK COS CZEGO ZAWSZE PRAGNĘŁAM LECZ LOS OSZCZEDZIŁ MI TEGO W NIEUDANYCH ZWIĄZKACH.TERAZ JESTEM Z KIMS KTO PRAGNIE ZBUDOWAC DOM I NIEBAWEM POSIAC SWOJE NASIONKO WE MNIE BY NA WIOSNE CIESZYC SIE OWOCEM NASZEGO UCZUCIA.MARTWIE SIE TYM ZE TAK SZYBKO MOZE DO TEGO NIE DOJSC.:baffled:
MIŁO MI TUTAJ ZAGOSCIC,WITAM WAS KOLEZANKI:-)

Tak właśnie zrobię :) Pójdę dzisiaj po test i wszystko się okaże.. :) Tak sobie myślę, że może to przez stres mi się spóźnia okres, bo dzisiaj mam obronę pracy magisterskiej.
Odezwę się wieczorem.

cześć staraczki!

z tej strony staraczka seniorka ;-) ja już mam swojego skarba (widać na suwaczku), zaszłam w ciążę dosyć szybko ponieważ pod koniec września odstawiłam tabsy a już na przełomie listopada i grudnia zaszłam w ciążę :-) trzymam za Was kciuki! zobaczycie ze i Wam się uda... zresztą takich jak ja tzn "dzieciatych staraczek po tabsach" jest więcej :-) podstawa to pozytywne myślenie i powrót organizmu do normalności

reklama
Witam Was :)
W czwartek miałam zrobić test,ale z okazji obrony mąż zabrał mnie na kolację i całkiem o tym zapomniałam. W piątek obudziłam się i okres był :) troszkę szkoda :( czyli stres przed obroną opóźnił mój okres o 2 tygodnie!
Pozdrawiam

Do góry