reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zagnieżdżenie?

MonikaMamaAdy

Początkująca w BB
Witam. Owulację miałam tydzień temu w sobotę. Dziś mam ból brzucha jak na miesiączkę, czasem taki kłujacy oraz ból dole kręgosłupa. Czy możliwe że są to bóle podczas zagnieżdżania się zarodka? Czy któraś z Was tak miała i była w ciąży? :)
Nie piszę tutaj aby ktoś mi napisał czy jestem w ciąży czy nie, tylko czy ktoś miał podobne dolegliwości do moich.😊

reklama
Pewność mam taką że miałam objawy owulacji tzn. śluz i ból brzucha. I pozytywny test owulacyjny.
Ale to nie jest wyznacznik owulacji. Pewność daje tylko monitoring u ginekologa. Poza tym zagnieżdżenie zarodka nie wywołuje takich dolegliwości. Jest bezbolesne. A Twoje objawy mogą równie dobrze wskazywać na pms.

Ale to nie jest wyznacznik owulacji. Pewność daje tylko monitoring u ginekologa. Poza tym zagnieżdżenie zarodka nie wywołuje takich dolegliwości. Jest bezbolesne. A Twoje objawy mogą równie dobrze wskazywać na pms.
Z cyklu nie wiem ale się wypowiem. :D

Załączniki

• Screenshot_20230205-103217_Google.jpg
    Screenshot_20230205-103217_Google.jpg
    308,8 KB · Wyświetleń: 145
U mnie przy zagnieżdżeniu było plamienie i kilka godzin dyskomfortu w podbrzuszu. Dopiero dzień po terminie okresu pojawiły się bóle okresowe

reklama
Jeśli nie dostaniesz okresu to zrób test i będziesz wiedzieć tak naprawdę każda z nas jest inna ma inny próg bólu itd. dla jednej bycie w ciąży od początku będzie to droga przez mękę a dla innej droga usłana różnymi

Do góry