reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zagnieżdżenie?

MonikaMamaAdy

Początkująca w BB
Witam. Owulację miałam tydzień temu w sobotę. Dziś mam ból brzucha jak na miesiączkę, czasem taki kłujacy oraz ból dole kręgosłupa. Czy możliwe że są to bóle podczas zagnieżdżania się zarodka? Czy któraś z Was tak miała i była w ciąży? :)
Nie piszę tutaj aby ktoś mi napisał czy jestem w ciąży czy nie, tylko czy ktoś miał podobne dolegliwości do moich.😊

reklama
Pewność mam taką że miałam objawy owulacji tzn. śluz i ból brzucha. I pozytywny test owulacyjny.
Ale to nie jest wyznacznik owulacji. Pewność daje tylko monitoring u ginekologa. Poza tym zagnieżdżenie zarodka nie wywołuje takich dolegliwości. Jest bezbolesne. A Twoje objawy mogą równie dobrze wskazywać na pms.

Ale to nie jest wyznacznik owulacji. Pewność daje tylko monitoring u ginekologa. Poza tym zagnieżdżenie zarodka nie wywołuje takich dolegliwości. Jest bezbolesne. A Twoje objawy mogą równie dobrze wskazywać na pms.
Z cyklu nie wiem ale się wypowiem. :D

Załączniki

• Screenshot_20230205-103217_Google.jpg
    Screenshot_20230205-103217_Google.jpg
    308,8 KB · Wyświetleń: 155
U mnie przy zagnieżdżeniu było plamienie i kilka godzin dyskomfortu w podbrzuszu. Dopiero dzień po terminie okresu pojawiły się bóle okresowe

reklama
Jeśli nie dostaniesz okresu to zrób test i będziesz wiedzieć tak naprawdę każda z nas jest inna ma inny próg bólu itd. dla jednej bycie w ciąży od początku będzie to droga przez mękę a dla innej droga usłana różnymi

Do góry