reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

Może dla mnie lepszy byłby taki na rzepy, bo ja mam sporą różnicę między biodrami a talią, więc jak przez tyłek go wcisnę to w pasie już jest luźny.
Nowego nie zamierzam jednak kupować, bo chyba mi rzeczywiście nie potrzeba. Mam delikatnie wystający brzuszek, ale jak się kładę na plecach to brzuch mam już wklęsły i zarys żeber widać:-) No i nic mi na brzuchu nie wisi.
Poza tym jeszcze 3tygodnie i zaczynam ćwiczyć:-) Sprzęt do robienia brzuszków już czeka, a niedaleko domu piękne boisko mi wybudowali, więc jest dodatkowa motywacja.

rety, u mnie to samo plus kosci miednicy i obojczyki ( chyba to sa obojczyki - chozi o to kolo szyji) - w zyciu nie widzialam tylu swoich kosci....

;-)

reklama
Kici, prosze nie marudzic:-)

z przodu mi widac kosci miednicy a z tylu nie wiem gzie mi sie tylek konczy;-) wiec wcale tak rozowo nie jest:-)

no dobra to wybaczam, bo u mnie akurat mój tyłek jest taki jaki był czyli zajebisty :-) nadal jest jędrny i wysoko siedzi ;-) hehehe gorzej z udami i bebechem :-p

Ja mam taki dylemat,otoz mam w domu preparat z firmy Eveline jest to :slim extreme 3D, termoaktywne serum modelujace talie, brzuch i posladki.I niewiem czy moge je stosowac gdy karmie piersia,na opakowaniu nic o tym nie wspomniano.Napisalam nawet emaila do Eveline ale nie dostalam zadnej odpowiedzi i niewiem co robic,stosowac czy nie.I ten preparat zawiera kofeine wiec chyba nie moge go srosowac,ehhhhhhhhhhh:-(

Lepiej poczekaj, aż skończysz karmić, a teraz kup coś, co na pewno możesz używać. Takie serie ma w dobrej cenie na pewno dax cosmetics, rossmann (chyba babylove) i pewnie inne. Ja kupiłam tanie, bo za chyba 10 zł w tesco, ujędrniające masło do ciała po porodzie Ziaja i jest wspaniałe. Nie spodziewałam się, że taka tanioszka będzie taka super. Przede wszystkim się nie klei i szybko wchłania. W ciąży kupiłam mustelę, zapłaciłam jak za zboże i strasznie byłam niezadowolona. I zapach i konsystencja do bani.

dobre kosmetyki ma bielenda sa na allegro. Fajne serum z kawiorem jest ale czekam az przestane karmic piersia...
polecam peelingi cukrowe:)

no nie ma innego wyjścia. Ja juz też mam sprzet przygotowany, rowerek czeka, mąż przyniósł mi z piwnicy kołyske na brzuszki, od czerwca zaczynam basen, aaa i ostatnio sobie przypomniałam,że jeszcze mam pas vibroaction, to sobie troche pomasuje brzuszek żeby sie jędrniejszy zrobil:-)

Co do gina, wlaśnie musze się umówic, no i ja tez z obstawą w postaci męża i synka jadę:-), a córcia w przedszkolu bedzie.

wronka ja rozwazam zakup tego pasa i jesli mozesz to napisz czy warto wydawac na ten pas pieniadze i czy uzywanie tego pasa cos daje:-)

Insanity - Kotusia - Chomikuj.pl znalazłam ćwiczenia dające niezły wycisk.
Przymierzam się o 1 czerwca zacząć. Będę mieć mamę na 3 tyg, więc w tym czasie ona może zająć się dzieckiem lub domem, a ja sobie będę ćwiczyła.
Wkurza się bo w żadne krótkie spodenki z zeszłego lata nie wchodzę. I moja waga stanęła w miejscu i nie chce ruszyć w dół.

reklama
Do góry