reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

A ja kupiłam sobie gorset i jestem zadowolona, ma regulację jak w stanikach, więc mogę wybierać jak się ścisnąć.
LUX GORSET BODY WYSZCZUPLAJĄCY bielizna 36/40 (1044713737) - Aukcje internetowe Allegrohttp://www.allegro.pl/item1044713749_lux_gorset_body_wyszczuplajacy_bielizna_40_44.html
Dziewczy planuję zmienić kolor włosów na taki cynamonowy i nie wiem czy mi będzie pasował. Planuję zmianę od dawna, myślałam,że do tej pory będzie ładnie i się zdążę trochę opalić bo taki kolor fajnie wygląda przy ładnej opaleniźnie,a tu doopa.
Jak wam się taki kolor podoba? Chcę się w przyszłym tygodniu umówić do stylistki i wtedy zdecyduję, sama w domu raczej nie będę eksperymentować bo kiepskie mam z tym doświadczenia ;)

reklama
A ja właśnie skończyłam pierwszą rundkę na orbitreku - 10 minut na minimalnym obciążeniu i mało ducha nie wyzionęłam. Nie myślałam, że aż tak mi kondycja siadła. Jutro pewnie odchoruję

A ja kupiłam sobie gorset i jestem zadowolona, ma regulację jak w stanikach, więc mogę wybierać jak się ścisnąć.
LUX GORSET BODY WYSZCZUPLAJĄCY bielizna 36/40 (1044713737) - Aukcje internetowe Allegrohttp://www.allegro.pl/item1044713749_lux_gorset_body_wyszczuplajacy_bielizna_40_44.html
Dziewczy planuję zmienić kolor włosów na taki cynamonowy i nie wiem czy mi będzie pasował. Planuję zmianę od dawna, myślałam,że do tej pory będzie ładnie i się zdążę trochę opalić bo taki kolor fajnie wygląda przy ładnej opaleniźnie,a tu doopa.
Jak wam się taki kolor podoba? Chcę się w przyszłym tygodniu umówić do stylistki i wtedy zdecyduję, sama w domu raczej nie będę eksperymentować bo kiepskie mam z tym doświadczenia ;)

sliczny kolor:-) i mysle ze bedzie Ci pasowal z tym ze ja stylistka nie jestem;-)

obowiazkowo foto po wizycie u fryzjea :-D

Ja chyba mam rozciagniety zoladek,bo czasem jem, jem i jem.Musze go jakos obkurczyc i jesc mniej,bo inaczej bede wygladac tak jak teraz a ja nie chce:no:.Rozwazam zakup ab rocketa lub cos innego,co pomoze mi zgubic tluszczyk na brzuchu.I jesli pani doktor pozwoli,to moze zaczne biegac:tak:

Ja tam juz kilogramami sie tak nie przejmuje... Wczoraj weszlam na wage po okolo 2 tygodniach, i z 9ciu kilo zrobilo sie juz 6 na +. Nie jest zle...
Ale jak patrze na brzuch, to mam zalamke... Ciagle wisi mi takie troche, no i wogole jest taki zepsuty!!!!!!!!!!!!!! Te pierdzielone rozstepy!!!!!!!!!!! Brzuch wyglada jak podziurawiony, no koszmar jakis! Kupilam juz sobie 1 czesciowe Speedo , bo w bikini to juz chyba nigdy nie wyjde :-(

Ja tam juz kilogramami sie tak nie przejmuje... Wczoraj weszlam na wage po okolo 2 tygodniach, i z 9ciu kilo zrobilo sie juz 6 na +. Nie jest zle...
Ale jak patrze na brzuch, to mam zalamke... Ciagle wisi mi takie troche, no i wogole jest taki zepsuty!!!!!!!!!!!!!! Te pierdzielone rozstepy!!!!!!!!!!! Brzuch wyglada jak podziurawiony, no koszmar jakis! Kupilam juz sobie 1 czesciowe Speedo , bo w bikini to juz chyba nigdy nie wyjde :-(

Wyjdziesz, wyjdziesz. Ja wyjde to Ty tym bardziej:tak:. Po Werci tez myslałam,ze tylko strój jedno czesciowy wchodzi w gre (przypominam iż podobnie jak z Borysem przytylam z nią 35kg), troche to trwało, ale doszłam do siebie i spokojnie w stroju dwu cześciowym mogłam chodzic. Kosztiowało to troche pracy (brzuszki, rowerek, basen i dieta), ale się opłacało. Zobaczysz więc, potzreba troszkę czasu, ale damy rade. Ja to sobie ostatnio tłumacze,że skoro przez 9 m-cy tyłam, to teraz muszę co najmniej te 9 m-cy chudnąc;-)

Ja sie nie odwaze zalozyc bikini:no:,chyba ze sobie zrobie lifting.Moj brzuch wyglada jak twarz staruszczki:-( wiec u mnie tylko jednoczesciowy wchodzi w gre:-(

Ja sie nie odwaze zalozyc bikini:no:,chyba ze sobie zrobie lifting.Moj brzuch wyglada jak twarz staruszczki:-( wiec u mnie tylko jednoczesciowy wchodzi w gre:-(

Mój na szczeście wyglada tak , jak wygladał po córci. Takze skoro wtedy jak już doszłam do siebie wygladał dobrze, to teraz tez powinien;-)

reklama
Zapomnialam wspomniec o piersiach...tak bym chciala miec ladny,jedrny i sterczacy biust,jak bylam nastolatka:tak:.Jak wygram w totka to od razu odwiedze dobrego chirurga plastyka:tak:;-)

Do góry