reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

heheheheheheheheheheheheheheheheheheheh

wlasnie mi si eprzypomnialo jak lezlama na patologi i oddawalam K. rzeczy do prania i on mi przynosil swieze. i mu mowie zeby i jakies luzne majty przynios (wiadomo, 9 miesiac, po terminie, spuchnieta, wypasion na maxa :-) ) a on mi majtki wyszczuplajace przyniosl :-) i jak takiego nie kochac :-D

Daga, pozdro dla Małża. Ola bedzie miec fantastyczne poczucie humoru po takich pierwowzorach :-D

reklama
A ja mam chyba jakiś lipny ten mój pas, bo mimo rozmiaru S wkładam go sobie przed nogi i biodra i w pasie nic mi specjalnie nie spłaszcza i w dodatku albo się do góry podsuwa pod cycki albo go w dół i wówczas mi pół tyłka spłaszcza, który i tak płaski mam:/ Może ja mam za duży rozmiar? Może metkę źle przyszyli? Cholera wie. Jak będę w aptece to zobaczę pasy apteczne i porównam.

elvie a Ty masz pas Pani Teresy??

elvie...a może Ty poprostu za szczupla jestes i nie potzrebujesz pasa. One są dla kobiet, którym został brzuch (fałda) pociązowa, po to by sie to jakos lepiej wchłaniało i nie wisiało. A nie dla szczypiorkow:-)

hahaha no właśnie... może Ty elvie zapomniałaś dodać że chodzisz w ciuchach rozmiar 36 i chcesz wejść w 32/34 :-)

Daga Twój mąż jest rewelacyjny... :-D oboje jesteście nieziemscy :-D ulanka ma rację, wasze dziecie będzie zabijało poczuciem humoru :-)

Tez mam pas tej calej Pani Teresy, ale ja mam ten na rzepy. I to mnie wlasnie wkurza na maxa. Stosowalam go kilka razy, w sumie wole majtki obciskajace z podwyzszeniem na pas, badz body wyszczuplajace.

Kto oprócz Elvie i Kamisi używa pas poporodowy?
polecacie?
ja tez mam ten pas, nie wiem czy od pani teresy czy od kogo on tam jest, dostalam od bratowej, ma rozmiar s i sciaga ale nie tak mocno, pare razy dla jaj go zalozylam pod sukienke, ale zebym polecala... nie wiem, nie czuc go przy noszeniu, i nie wiem czy to jakies efekty odchudzajace przynosi...

reklama
Do góry