reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

Może dla mnie lepszy byłby taki na rzepy, bo ja mam sporą różnicę między biodrami a talią, więc jak przez tyłek go wcisnę to w pasie już jest luźny.
Nowego nie zamierzam jednak kupować, bo chyba mi rzeczywiście nie potrzeba. Mam delikatnie wystający brzuszek, ale jak się kładę na plecach to brzuch mam już wklęsły i zarys żeber widać:-) No i nic mi na brzuchu nie wisi.
Poza tym jeszcze 3tygodnie i zaczynam ćwiczyć:-) Sprzęt do robienia brzuszków już czeka, a niedaleko domu piękne boisko mi wybudowali, więc jest dodatkowa motywacja.

reklama
Dziewczyny ja też mam ten pas (w wersji na rzepy), ale go nie noszę bo mi koleżanki powiedziały, że on powoduje że mięśnie się same nie biorą do roboty i robi się flak...

No to jak to w końcu jest? Nosić to cholerstwo czy nie?
Jeżeli tak, to trzeba by się teraz zabrac bo jak przyjdą upały to sie chyba w tym ugotuje

A ja z innej beczki
Aniam miałaś racje wkładki laktacyjne tesco marki tesco są rewelacyjne:)
w końcu nic mi nie wycieka i nie przecieka przy karmieniu

Ostatnia edycja:
sprawdzilam moj pas, tez mam pani teresy i ma rozmiar s, mysle ze powinnam miec xs zeby wiecej sciskal, bo ten tak srednio sciska, takze zamawiajcie rozmiar mniejszy... ja w sumie tego pasa nie potrzebuje bo brzucha nie mam, mi by sie przydalo cos co by mi biodra i pupe scisnelo...

Justa- musialabys kupic sobie cos takiego w takim badz razie
MAJTKI KORYGUJĄCE WYSZCZUPLAJĄCE - NEW BODY - M (1020096830) - Aukcje internetowe Allegro

Ja mam bardzo podobne, co prawda ubralam je tylko kilka razy, ale sa super, splaszczaja i wysmuklaja elegancko.
Wogole to mam jescze 8 kilo do wagi sprzed ciazy, ale juz widze ze z tylka mi spadlo , i uda tez fajne, choc chialabym jeszcze tak z 10 co najmniej zrzucic! Nawet Ł mowi ze wygladam juz supersexy (no w porownaniu do ostatnich tygodni ciazy to na bank hahahah).

Dziś skorzystaliśmy z S z pomiaru tkanki tłuszczowej
No i dziewczyny norma jest od 20 do 29 a mamuśka ma 20,7:)
To jest jakieś 11 kg tłuszczu.
Jeśli tłuszcz mam w normie to teraz trzeba nad mięśniami popracować.
Brakuje mi intensywnego ruchu, siłowni, aerobiku...
ale jeszcze troszkę i wracam na polę walki:)

sprawdzilam moj pas, tez mam pani teresy i ma rozmiar s, mysle ze powinnam miec xs zeby wiecej sciskal, bo ten tak srednio sciska, takze zamawiajcie rozmiar mniejszy... ja w sumie tego pasa nie potrzebuje bo brzucha nie mam, mi by sie przydalo cos co by mi biodra i pupe scisnelo...

U mnie to samo, brzuszek jest ok, ale przydało by się coś na uda i pupę.
A co do ćwiczeń to mam lenia. Ale czas najwyższy wsiąść się do roboty, bo w sierpniu idziemy na wesele

Ja mam taki dylemat,otoz mam w domu preparat z firmy Eveline jest to :slim extreme 3D, termoaktywne serum modelujace talie, brzuch i posladki.I niewiem czy moge je stosowac gdy karmie piersia,na opakowaniu nic o tym nie wspomniano.Napisalam nawet emaila do Eveline ale nie dostalam zadnej odpowiedzi i niewiem co robic,stosowac czy nie.I ten preparat zawiera kofeine wiec chyba nie moge go srosowac,ehhhhhhhhhhh:-(

nie, mam pas kupiony na allegro w promocji za 19zł - może dlatego lipny;-)

no to faktycznie się nie dziwie :-p

Tez mam pas tej calej Pani Teresy, ale ja mam ten na rzepy. I to mnie wlasnie wkurza na maxa. Stosowalam go kilka razy, w sumie wole majtki obciskajace z podwyzszeniem na pas, badz body wyszczuplajace.

te na rzepy jest trudno ścisnąć tak naprawde porządnie

Może dla mnie lepszy byłby taki na rzepy, bo ja mam sporą różnicę między biodrami a talią, więc jak przez tyłek go wcisnę to w pasie już jest luźny.
Nowego nie zamierzam jednak kupować, bo chyba mi rzeczywiście nie potrzeba. Mam delikatnie wystający brzuszek, ale jak się kładę na plecach to brzuch mam już wklęsły i zarys żeber widać:-) No i nic mi na brzuchu nie wisi.
Poza tym jeszcze 3tygodnie i zaczynam ćwiczyć:-) Sprzęt do robienia brzuszków już czeka, a niedaleko domu piękne boisko mi wybudowali, więc jest dodatkowa motywacja.

elvie ja też mam dużą różnice i uwierz mi, jeśli dobierasz pas do brzucha to on nie będzie luźny, bo on się wcale na stałe nie rozciąga, wraca do swoich rozmiarów za każdym razem jak zdejmiesz... przed bioderka muszę się napracować żeby przecisnąć, ale daje radę ;-)
A ja z innej beczki
Aniam miałaś racje wkładki laktacyjne tesco marki tesco są rewelacyjne:)
w końcu nic mi nie wycieka i nie przecieka przy karmieniu
dziewczyny karmiące piersią nadal, będę mogła oddać moje wkłądki laktacyjne jak już mi się zastopuje całkiem, bo mam nieużywane LOVI i Baby ono super chłonne pakowane każda osobno świetnie się układają w staniku. będę mogła którejś wysłać pocztą za darmochę

reklama
mam nadzieje ze to co Forget pisala o "leniwieniu" sie miesni brzucha w pasie to nieprawda
bo dzis maz mi odbiera z apteki doz pas pani teresy :)
no i jak sie uda zrobie dzis pierwsza runde na orbitreku
Ja mam taki dylemat,otoz mam w domu preparat z firmy Eveline jest to :slim extreme 3D, termoaktywne serum modelujace talie, brzuch i posladki.I niewiem czy moge je stosowac gdy karmie piersia,na opakowaniu nic o tym nie wspomniano.Napisalam nawet emaila do Eveline ale nie dostalam zadnej odpowiedzi i niewiem co robic,stosowac czy nie.I ten preparat zawiera kofeine wiec chyba nie moge go srosowac,ehhhhhhhhhhh:-(
osobiście nie radzę
cała ta chemia idzie do mleka
jak już to tylko takie kosmetyki odchudzające które mozna używac karmiac wspominałam kiedyś
np. pharmaceris i dermika takie mają

Do góry