reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

Może dla mnie lepszy byłby taki na rzepy, bo ja mam sporą różnicę między biodrami a talią, więc jak przez tyłek go wcisnę to w pasie już jest luźny.
Nowego nie zamierzam jednak kupować, bo chyba mi rzeczywiście nie potrzeba. Mam delikatnie wystający brzuszek, ale jak się kładę na plecach to brzuch mam już wklęsły i zarys żeber widać:-) No i nic mi na brzuchu nie wisi.
Poza tym jeszcze 3tygodnie i zaczynam ćwiczyć:-) Sprzęt do robienia brzuszków już czeka, a niedaleko domu piękne boisko mi wybudowali, więc jest dodatkowa motywacja.

rety, u mnie to samo plus kosci miednicy i obojczyki ( chyba to sa obojczyki - chozi o to kolo szyji) - w zyciu nie widzialam tylu swoich kosci....

;-)

reklama
Kici, prosze nie marudzic:-)

z przodu mi widac kosci miednicy a z tylu nie wiem gzie mi sie tylek konczy;-) wiec wcale tak rozowo nie jest:-)

no dobra to wybaczam, bo u mnie akurat mój tyłek jest taki jaki był czyli zajebisty :-) nadal jest jędrny i wysoko siedzi ;-) hehehe gorzej z udami i bebechem :-p

Ja mam taki dylemat,otoz mam w domu preparat z firmy Eveline jest to :slim extreme 3D, termoaktywne serum modelujace talie, brzuch i posladki.I niewiem czy moge je stosowac gdy karmie piersia,na opakowaniu nic o tym nie wspomniano.Napisalam nawet emaila do Eveline ale nie dostalam zadnej odpowiedzi i niewiem co robic,stosowac czy nie.I ten preparat zawiera kofeine wiec chyba nie moge go srosowac,ehhhhhhhhhhh:-(

Lepiej poczekaj, aż skończysz karmić, a teraz kup coś, co na pewno możesz używać. Takie serie ma w dobrej cenie na pewno dax cosmetics, rossmann (chyba babylove) i pewnie inne. Ja kupiłam tanie, bo za chyba 10 zł w tesco, ujędrniające masło do ciała po porodzie Ziaja i jest wspaniałe. Nie spodziewałam się, że taka tanioszka będzie taka super. Przede wszystkim się nie klei i szybko wchłania. W ciąży kupiłam mustelę, zapłaciłam jak za zboże i strasznie byłam niezadowolona. I zapach i konsystencja do bani.

dobre kosmetyki ma bielenda sa na allegro. Fajne serum z kawiorem jest ale czekam az przestane karmic piersia...
polecam peelingi cukrowe:)

no nie ma innego wyjścia. Ja juz też mam sprzet przygotowany, rowerek czeka, mąż przyniósł mi z piwnicy kołyske na brzuszki, od czerwca zaczynam basen, aaa i ostatnio sobie przypomniałam,że jeszcze mam pas vibroaction, to sobie troche pomasuje brzuszek żeby sie jędrniejszy zrobil:-)

Co do gina, wlaśnie musze się umówic, no i ja tez z obstawą w postaci męża i synka jadę:-), a córcia w przedszkolu bedzie.

wronka ja rozwazam zakup tego pasa i jesli mozesz to napisz czy warto wydawac na ten pas pieniadze i czy uzywanie tego pasa cos daje:-)

Insanity - Kotusia - Chomikuj.pl znalazłam ćwiczenia dające niezły wycisk.
Przymierzam się o 1 czerwca zacząć. Będę mieć mamę na 3 tyg, więc w tym czasie ona może zająć się dzieckiem lub domem, a ja sobie będę ćwiczyła.
Wkurza się bo w żadne krótkie spodenki z zeszłego lata nie wchodzę. I moja waga stanęła w miejscu i nie chce ruszyć w dół.

reklama
Do góry