reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

katik biedulko niech te cholerstwo złazi!!!! od czego te ***** się bierze ??

ja bez żadnej diety ot tak jakoś mi spada , schudłam 25kg od najwyższej wagi w ciąży a w ciąży przytyłam 19kg. Wszyscy mi wciąż mi mówią że bardzo schudłam a ja gdyby nie spadające spodnie to nawet bym nie zauważyła;-);-);-);-)

szczęściara ;-)

reklama
Katik co za cholerstwo. Biedactwo... Współczuję, że jeszcze raz musisz przez to przechodzić.
Kici no właśnie ile schudłaś na tej diecie

katik biedulko niech te cholerstwo złazi!!!! od czego te ***** się bierze ??

najprawdopodobniej hormony.
Musialam odstawic tabletki anty, i Pole od piersi. Dzis robili mi szczegolowe badania krwi, 7 fiolek upuscili i dokladnie maja przebadac. Wyniki beda w przyszlym tygodniu.

Dzisiaj w DDTVN było o dietach, mi.in o Diecie Dukana. Jest bardzo niezdrowa. Jedyny plus to, że szybko się gubi kg. I to tylko jedyny plus.
A minusów już więcej. Zaparcia i podobno śmierdzi się przy stosowaniu tej diety. Znalazłam tylko to: Negatywne skutki diety białkowej - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN
Dzisiejszego filmiku jeszcze nie ma. Może dodadzą go wkrótce.

A ta dieta bardzo mi się podobała :-(
no u mnie akurat na odwrot bylo - zadne tam zaparcia a ciagle rozwolnienie! takze bzdura moim zdaniem, no i z tym smierdzeniem to chyba nie u kazdego (bo tez o tym czytalam) a u siebie zmiany nie czulam, maz tez nie... takze ktos przesadzil bo to nie zawsze jest prawda:-D (no chyba ze sie bardzo dlugo stosuje, nie wiem) a fakt ze sie kilogramy szybko gubi - popieram
ale dieta jest porabana, na dluzszy czas nie wytrzymalabym, nie mam silnej woli ani az takiej potrzeby zeby sie tak katowac...

katik - bidulo, tulam i mam nadzieje ze juz troche lepiej

Ostatnia edycja:
najlepsza dieta ze wszystkich to montignaca ja juz wiele diet przeszla
a najlepiej jest normalnie jesc bez slodyczy i pocwiczyc 3x tg glownie bieganie 50 minut i beda efekty

Kici, prosze napisz ile dokladnie schudlas na samej diecie, i przez ile czasu ja stosowalas?
Skasowalas odchudzajacy suwaczek, a zreszta na nim mialas calkowita utrate wagi po ciazy , a mnie ciekwi tylko kwestia diety.

Nawet nie pytaj.
Jest gorzej niz bylo w ciazy, nalozyla mi sie egzema(ATP) z pupppem, przypadek jakiego moj lekarz jeszcze nie widzial. W ciazy mialam zainfekowane moze 70 % ciala, teraz wszystko lacznie z dloniami i stopami od spodu, a za wyjatkiem twarzy.

Wygladam jak zombi, o dyskomforcie fizycznym (swedzeniu) i psychicznym nawet nie wspominam.

Katik, dietę zaczęłam jakoś w połowie lipca. ważyłam wtedy 71kg. dietę skończyłam (w sensie tej stricto kiedy się chudnie) we wrześniu... tak jakoś w drugiej połowie z wagą 59. czyli przez ponad dwa miesiące stosowania schudłam 12kg z czego 4kg w te pierwszych 10 dni uderzeniowej fazy. obecnie pozwalam sobie od czasu do czasu na coś słodkiego, lub coś mniej "zdrowego" ale generalnie moje nawyki żywieniowe się zmieniły i nadal np piekę chleb dukanowski, ale zjadam też pieczywo ciemne z ziarnami, postanowiłam że na pewno nie wrócę do pszennego pieczywa. i póki co moja waga (teraz mam okres) po śniadaniu to 60,5 czyli myślę, że całkiem dobry efekt... aaaaa wczoraj zjadłam McRoyala bo za mną chodził od kilku tygodni...

reklama
Marcia trzeba jeszcze mieć motywację i wolny czas aby te 50 min biegać... ja pracując, studiując i zajmując się domem Bogu dziękuję jak mogę poleniuchować chociaż 30min...

Katik mam nadzieję, że to cholerstwo w końcu da się wyleczyć... tylko mogę się domyślać jak bardzo Ci to dokucza...

Do góry