reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
hejka dziewczyny...
nie było mnie tu kilka dni, bo w weekend studia a w tyg mnóstwo pracy... do tego szukam nowej roboty więc kursuje na spotkania i tak w kółko... no i pomimo, że już jem węglowodany to przez taki pęd gubię dalej kilogramy... już przekroczyłam swój cel i ważę 59,5 :-)

hejka dziewczyny...
nie było mnie tu kilka dni, bo w weekend studia a w tyg mnóstwo pracy... do tego szukam nowej roboty więc kursuje na spotkania i tak w kółko... no i pomimo, że już jem węglowodany to przez taki pęd gubię dalej kilogramy... już przekroczyłam swój cel i ważę 59,5 :-)

Ło matko!!!! Co ja bym oddała żeby znów tyle ważyć!!!

hejka dziewczyny...
Gratuluję;-) I powodzenia w szukaniu lepszej pracy życzę.

hejka dziewczyny...

super gratuluję!!, ja bym chciała mieć nawet kg więcej.

a ja po 5 aerobikach schudłam prawie kilogram... jakoś marnie ten wynik wygląda

Kwiatek to dobry wynik jest. organizm się musi rozruszać i będziesz dalej tracić.

Ja planuję się na vacustep zapisać. Muszę tylko z B się dogadać, żeby termin ustalić, tak by on był w domu.
Chociaż odkąd do pracy wróciłam to trochę tak sama z siebie chudnę.

a ja po 5 aerobikach schudłam prawie kilogram... jakoś marnie ten wynik wygląda

ja po basenie ( po Szymku ) nie chudłam prawie wcale wagowo , ale ten obwisły tłuszcz zamienia się w miesnie które jednak ważą i po sylwetce widać ze się inaczej wyglada , więc nie patrz na wage bo po sobie napewno bedziesz widziała różnice . Pominę już dużo lepsze samopoczucie jak się tak człowiek wymeczy :)

reklama
Do góry