reklama
hejka dziewczyny...
nie było mnie tu kilka dni, bo w weekend studia a w tyg mnóstwo pracy... do tego szukam nowej roboty więc kursuje na spotkania i tak w kółko... no i pomimo, że już jem węglowodany to przez taki pęd gubię dalej kilogramy... już przekroczyłam swój cel i ważę 59,5 :-)
nie było mnie tu kilka dni, bo w weekend studia a w tyg mnóstwo pracy... do tego szukam nowej roboty więc kursuje na spotkania i tak w kółko... no i pomimo, że już jem węglowodany to przez taki pęd gubię dalej kilogramy... już przekroczyłam swój cel i ważę 59,5 :-)
hejka dziewczyny...
Ło matko!!!! Co ja bym oddała żeby znów tyle ważyć!!!
Gratuluję;-) I powodzenia w szukaniu lepszej pracy życzę.hejka dziewczyny...
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
a ja po 5 aerobikach schudłam prawie kilogram... jakoś marnie ten wynik wygląda
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hejka dziewczyny...
super gratuluję!!, ja bym chciała mieć nawet kg więcej.
Kwiatek to dobry wynik jest. organizm się musi rozruszać i będziesz dalej tracić.
Ja planuję się na vacustep zapisać. Muszę tylko z B się dogadać, żeby termin ustalić, tak by on był w domu.
Chociaż odkąd do pracy wróciłam to trochę tak sama z siebie chudnę.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Dziewczyny a jak Wasza cera po ciązy? widzicie roznice?
mi sie strasznie przetłuszcza buzia i wypryski mam a nigdy tego nie miałam a włosy musze myć codziennie
mi sie strasznie przetłuszcza buzia i wypryski mam a nigdy tego nie miałam a włosy musze myć codziennie
ja po basenie ( po Szymku ) nie chudłam prawie wcale wagowo , ale ten obwisły tłuszcz zamienia się w miesnie które jednak ważą i po sylwetce widać ze się inaczej wyglada , więc nie patrz na wage bo po sobie napewno bedziesz widziała różnice . Pominę już dużo lepsze samopoczucie jak się tak człowiek wymeczy
reklama
e.salamandra
Mama pełną parą
No. Dobrze, ze nie jakaś cholerna anoreksja czy bulimia. Chociaż skurczenie żoładka dziwiHey...pisze tutaj.
Waga zaczela sie normowac,okazalo sie ze spadek spowodowany byl zmiana metabolizmu i skurczeniem sie zoladka!!!
Podziel się: