reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

bea ciesze się, że jesteś już na dobrej drodze bo faktycznie to było bardzo niepokojące... najważniejsze że przemogłaś się psychicznie...

reklama
A u mnie wyskoczylo jakies gowno na ciele. Cala w sewdzacych krostach jestem, drapie sie jak szalona! Sobote i niedziele wysiedzialam sie na pogotowiu, bo po cudownych masciach w sobote mialo w niedziele byc lepiej, a bylo gorzej. No i dzis jest jeszcze gorzej. Jest kilka wersji diagnozy, lacznie z powrotem PUPPP.
Cholera jasna by to trafila i tyle.

Katik mam nadzieję że jednak PUPPP się nie potwierdzi... już wystarczająco w ciązy przez to się nacierpiałaś :-(

bea - ja odkad slysze to ty wiecznie na jakiejs diecie... wspolczuje, ja nienawidze diet
zmusilam sie ostatnio i zmeczylam troche ta diete dukana (ale tylko niecale 3 tygodnie) i schudlam w sumie 6 kilo a wrocilo mi 3, czyli 3 i tak na minusie mi zostalo, takze zadowolona nawet jestem, ale diety wiecej nie robie...
katik - lo matko z corka! zeby to cholerstwo nie wrocilo! trzymam kciuki!!

Dzisiaj w DDTVN było o dietach, mi.in o Diecie Dukana. Jest bardzo niezdrowa. Jedyny plus to, że szybko się gubi kg. I to tylko jedyny plus.
A minusów już więcej. Zaparcia i podobno śmierdzi się przy stosowaniu tej diety. Znalazłam tylko to: Negatywne skutki diety białkowej - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN
Dzisiejszego filmiku jeszcze nie ma. Może dodadzą go wkrótce.

A ta dieta bardzo mi się podobała :-(

Dzisiaj w DDTVN było o dietach, mi.in o Diecie Dukana. Jest bardzo niezdrowa. Jedyny plus to, że szybko się gubi kg. I to tylko jedyny plus.
A minusów już więcej. Zaparcia i podobno śmierdzi się przy stosowaniu tej diety. Znalazłam tylko to: Negatywne skutki diety białkowej - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN
Dzisiejszego filmiku jeszcze nie ma. Może dodadzą go wkrótce.

A ta dieta bardzo mi się podobała :-(

maonka ja tą dietę stosowałam i kilka osób z mojego otoczenia... i nie zauważyłam, aby oni śmierdzieli... to chyba przesada... generalnie ta dieta może mieć skutki uboczne jeśli bierze się za nią osoba, która nie powinna spożywać dużej ilości protein. Ale ja mam wszystkie wyniki krwi i moczy w normie po tej diecie... poza tym jakoś nie chce mi się wierzyć że lekarz stworzył by dietę, która by szkodziła... poza tym w tej diecie owszem chudnie się dużo, ale w długim czasie...

maonka ja tą dietę stosowałam i kilka osób z mojego otoczenia... i nie zauważyłam, aby oni śmierdzieli... to chyba przesada... generalnie ta dieta może mieć skutki uboczne jeśli bierze się za nią osoba, która nie powinna spożywać dużej ilości protein. Ale ja mam wszystkie wyniki krwi i moczy w normie po tej diecie... poza tym jakoś nie chce mi się wierzyć że lekarz stworzył by dietę, która by szkodziła... poza tym w tej diecie owszem chudnie się dużo, ale w długim czasie...

Zgadzam się. Moja mama ją stosuje i owszem trochę się śmierdzi, ale tylko na poczatku. Ja tam nie czułam , ale mam sama mi mówila, że taki nieprzyjemny zapach potu jest. Poza tym bardzo ważne jest na tej diecie picie co najmniej 2L wody dziennie, bo inaczej mozna sobie nerki wykończyc. Ja tam zaczynam przygode z Dukanem w styczniu:-)

Kici, prosze napisz ile dokladnie schudlas na samej diecie, i przez ile czasu ja stosowalas?
Skasowalas odchudzajacy suwaczek, a zreszta na nim mialas calkowita utrate wagi po ciazy , a mnie ciekwi tylko kwestia diety.

Katik a jak Twoja skóra się miewa?
Nawet nie pytaj.
Jest gorzej niz bylo w ciazy, nalozyla mi sie egzema(ATP) z pupppem, przypadek jakiego moj lekarz jeszcze nie widzial. W ciazy mialam zainfekowane moze 70 % ciala, teraz wszystko lacznie z dloniami i stopami od spodu, a za wyjatkiem twarzy.

Wygladam jak zombi, o dyskomforcie fizycznym (swedzeniu) i psychicznym nawet nie wspominam.

reklama
katik biedulko niech te cholerstwo złazi!!!! od czego te ***** się bierze ??

ja bez żadnej diety ot tak jakoś mi spada , schudłam 25kg od najwyższej wagi w ciąży a w ciąży przytyłam 19kg. Wszyscy mi wciąż mi mówią że bardzo schudłam a ja gdyby nie spadające spodnie to nawet bym nie zauważyła;-);-);-);-)

Do góry