annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Kwiatek super
ja sobie obiecuje i obiecuje i się zmobilizować nie mogę
ja sobie obiecuje i obiecuje i się zmobilizować nie mogę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale dali mi dzis wycisk na fitnessie
normalnie zaciskalam zeby tak mnie miesnie bolaly podczas cwiczen bo bylo duzo powtorzen
ale to takie mobilizujace jak ktos odlicza
mowi "dawaj, dasz rade " itp a do tego czlowiek nie chce byc gorszy od reszty
w domu byl dawno przerwala
a do tego jaka satysfakcja po treningu
cos w tym jest ze po takim wysilku clzowiek jest happy
chyba endorfiny sie wydzielaja
no ale po czekoladzie tez podobno
Tylko po czekoladzie potem jest kac moralny he he
Tylko po czekoladzie potem jest kac moralny he he
hihi, podpisuje sie pod tym, to tak jakbym to sama napisala...Kwiatus... i ta oto Twoja relacja popadlam w kompleksy. Ty przy dwojce dzieci i szkole jeszze masz sile na cwiczenia, a ja dupsko plaszcze?
Cholera, cos trzeba ze soba zrobic.....
podoba mi sie Twój avatar )A mi sie udalo zgubic 1 kilogram haha.Niewiem jak i kiedy ale i tak sie ciesze
W PL wezme sie za siebie,zaczne chodzic na aerobik,bo tu jest dla mnie za drogo,i jeszcze bede chodzic w eMce a coo
Olac kaca;-) czekoladke sie spali podaczas kolejnego treningu i usprawiedliwienie gotowe