reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
ale dali mi dzis wycisk na fitnessie
normalnie zaciskalam zeby tak mnie miesnie bolaly podczas cwiczen bo bylo duzo powtorzen
ale to takie mobilizujace jak ktos odlicza
mowi "dawaj, dasz rade " itp a do tego czlowiek nie chce byc gorszy od reszty
w domu byl dawno przerwala :)
a do tego jaka satysfakcja po treningu
cos w tym jest ze po takim wysilku clzowiek jest happy
chyba endorfiny sie wydzielaja
no ale po czekoladzie tez podobno ;)

ale dali mi dzis wycisk na fitnessie
normalnie zaciskalam zeby tak mnie miesnie bolaly podczas cwiczen bo bylo duzo powtorzen
ale to takie mobilizujace jak ktos odlicza
mowi "dawaj, dasz rade " itp a do tego czlowiek nie chce byc gorszy od reszty
w domu byl dawno przerwala :)
a do tego jaka satysfakcja po treningu
cos w tym jest ze po takim wysilku clzowiek jest happy
chyba endorfiny sie wydzielaja
no ale po czekoladzie tez podobno ;)

Tylko po czekoladzie potem jest kac moralny he he

A mi sie udalo zgubic 1 kilogram haha.Niewiem jak i kiedy ale i tak sie ciesze:tak:
W PL wezme sie za siebie,zaczne chodzic na aerobik,bo tu jest dla mnie za drogo,i jeszcze bede chodzic w eMce a coo:-p

Kwiatek - podziwiam i trzymam kciuki za efekty tych ćwiczeń!

Kaca po czekoladkach podobnie jak Zielona - nie mam.

Orbitrek kazałam M. przytargać na górę do salonu, bo stwierdziłam, że przy kominku mi za gorąco ćwiczyć:D No i M. przytargał, stoi tu ponad tydzień a ja jeszcze na niego nie weszłam <wstyd>.

Poza tym od jutra biorę się za siebie, bo mam 1kg na plusie - chyba mi Iza swój oddała hehe

dajcie spokoj dziewczyny nie ma co podziwiac
tak pobrykac przy muzyczce to sama przyjemnosc
wysilku mnie to duzo nie kosztuje
ciesze sie ze moge sie wyrwac na chwile od dzieci
w domu to bym sie w zyciu nie zmobilizowala
A mi sie udalo zgubic 1 kilogram haha.Niewiem jak i kiedy ale i tak sie ciesze:tak:
W PL wezme sie za siebie,zaczne chodzic na aerobik,bo tu jest dla mnie za drogo,i jeszcze bede chodzic w eMce a coo:-p
podoba mi sie Twój avatar :))

reklama
Do góry