reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

Kfiatuszku trzeba uważać, bo jedzenie samego białka na pewno nie jest najzdrowsze. Mój M zrobił badania krwi po 3 miesiącach i było ok, ale jak zrobił miesiąc temu (jedząc wciąż dużo białka, ale dołączając trochę innych rzeczy) to już było gorzej, bo ma podwyższony poziom mocznika. Tak więc ma jeść dużo warzyw i owoców teraz, a białko odstawić. A przez cała dietę na pewno należy baaaaaaaaardzo dużo pić

reklama
Nadmiar bialka zakwasza organizm. Stad u niektorych osob problemy z watroba i nerkami. Mysle, ze ta dieta jest dobra przez pierwsze, powiedzmy 3 miesiace. Nastepnie nalezaloby ja zmodyfikowac o tyle, ze zamiast wielotygodniowej fazy utrwalajacej, wprowadzic rozsadna diete bazujaca na ograniczonej ilosci tluszczow i weglowodanow.

ta dieta to w sumie to co ja jem... moze to bede robila, bo ja lubie miecho (szkoda ze smazone) i moge je jesc bez zadnych dodatkow.. poczytalam o tej diecie, czyli musze miecho moje gotowac, albo grilowac albo piec... byle nie smazyc na tluszczu, hmm ciezko bedzie... i szynke bez chlebka... tez bedzie ciezko, i z frytek zrezygnowac hmmm... ale w sumie ryzu, makaronu to ja nie lubie i owocow nie lubie...i diet nie lubie tez...no nie wiem czy bede ta diete robila, jakos chyba by mnie to denerwowalo ze trzeba uwazac... wogole diety sa do bani, lepiej mniej jesc, najlepsza dieta to jesc polowe z tego co sie jadlo wczesniej...choc tez ciezko

Justa ja widzę, że Ty masz te same poglądy na diety i jedzenie co ja :-D :-D :-D z tego co pamiętam ćwiczenia też napawają Cię wstrętem ;-)

Diet eliminacyjne są po prostu niezdrowe... no, ale z drugiej strony, co w obecnych czasach jest zdrowe...

ta dieta to w sumie to co ja jem... moze to bede robila, bo ja lubie miecho (szkoda ze smazone) i moge je jesc bez zadnych dodatkow.. poczytalam o tej diecie, czyli musze miecho moje gotowac, albo grilowac albo piec... byle nie smazyc na tluszczu, hmm ciezko bedzie... i szynke bez chlebka... tez bedzie ciezko, i z frytek zrezygnowac hmmm... ale w sumie ryzu, makaronu to ja nie lubie i owocow nie lubie...i diet nie lubie tez...no nie wiem czy bede ta diete robila, jakos chyba by mnie to denerwowalo ze trzeba uwazac... wogole diety sa do bani, lepiej mniej jesc, najlepsza dieta to jesc polowe z tego co sie jadlo wczesniej...choc tez ciezko

bossska jestes :))))))))

wróciłam sobie z aerobiku o 20
pierwsze moje wyjscie
poszlam na ABF cwiczenia na brzuch uda i posladki
na tych ostatnich myslalam ze umre
ale i tak jestem z siebie dumna bo po pierwsze instruktorka mnie nei poprawiala w niczym wiec dobrze sie spisalam
a po drugie jakos dalam rade i nie zrobilam wiochy przerywajac jak wszyscy cwicza bo tego sie najbardziej balam po takiej dlugiej przerwie
nastepny wypad w piatek
a no i jak wrocilam to maz mnie mile zaskoczyl
nie czekal na mnie tylko sam "obrobil" dzieci
czyli nakarmil, umyl i polozyl spac
pierwszy raz mu sie to zdarzylo
bomba

wróciłam sobie z aerobiku o 20
pierwsze moje wyjscie
poszlam na ABF cwiczenia na brzuch uda i posladki
na tych ostatnich myslalam ze umre
ale i tak jestem z siebie dumna bo po pierwsze instruktorka mnie nei poprawiala w niczym wiec dobrze sie spisalam
a po drugie jakos dalam rade i nie zrobilam wiochy przerywajac jak wszyscy cwicza bo tego sie najbardziej balam po takiej dlugiej przerwie
nastepny wypad w piatek
a no i jak wrocilam to maz mnie mile zaskoczyl
nie czekal na mnie tylko sam "obrobil" dzieci
czyli nakarmil, umyl i polozyl spac
pierwszy raz mu sie to zdarzylo
bomba

no kochana...jestem dumna z Ciebie:-) :tak:

reklama
Kwiatus... i ta oto Twoja relacja popadlam w kompleksy. Ty przy dwojce dzieci i szkole jeszze masz sile na cwiczenia, a ja dupsko plaszcze?
Cholera, cos trzeba ze soba zrobic.....

Do góry