reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

Wronka, my tez od stycznia...

justa, dieta dukana oparta jest na spozywaniu produktow o duzej ilosci bialka, a calkowitym wykluczeniu weglowodanow. Kici jest znawczynia tematu :D Na linkowni jest link do przepisow. Mam od Kici e-booki do tej diety

reklama
ja tez chce!! ja tez!!
ale co to jest??

Dieta proteinowa, jesz białko w nieograniczonych ilościach, a jak najmniej węglowodanów i tłuszczów - tak w skrócie.

Pisałam Wam, że kupiłam na wypadanie włosów szampon Dermena - dla mnie rewelka - po 1,5 tyg. używania co 2-3 dni nawet jak mnie Nelka ciągnie za włosy to nie zostaje jej nic w garści. Oczywiście po samym myciu na szczotce coś tam jest, ale potem już niewiele. Do tego kupiłam też ich odżywkę do suchych włosów - efekt jest taki, że mi się znów włosy zaczęły kręcić. Jestem baaaardzo zadowolona

To ja poczekam na Wasze efekty diety dukanowej. Zresztą jak wiecie planuję drugą ciążę, więc nie chcę teraz zaczynać żadnych diet.
Ale poćwiczyć by się przydało. Zgubić trochę sadełka po ciąży i przed ciążą ;-), żeby łatwiej później dojść do siebie.

tylko sie nie smiejcie.
ten link z odchudzaniem co wam wkleilam, na e-bookach. mówie sobie zaczne sie stosowac -schudne a co!!! wiec przeczytalam to ze 2 razy by w pamiei utkwilo... i coooo? :))))))) jak po 5 min od przeczytania wstąpiło we mnie cos dziwnego : tak chcialo mi sie cos słodkiego ze nie moglam wytrzymac wiec poooszlaaaa prawie cała paczka merci i na dodatek kanapka z nutella. :))))))))))
dlatego stwierdzilam ze chyba nie moge czytac o dietach bo to ma uboczne skutki.:)))

tylko sie nie smiejcie.
ten link z odchudzaniem co wam wkleilam, na e-bookach. mówie sobie zaczne sie stosowac -schudne a co!!! wiec przeczytalam to ze 2 razy by w pamiei utkwilo... i coooo? :))))))) jak po 5 min od przeczytania wstąpiło we mnie cos dziwnego : tak chcialo mi sie cos słodkiego ze nie moglam wytrzymac wiec poooszlaaaa prawie cała paczka merci i na dodatek kanapka z nutella. :))))))))))
dlatego stwierdzilam ze chyba nie moge czytac o dietach bo to ma uboczne skutki.:)))

też tak mam, jak nie myślę o diecie i jedzeniu to jest oki,jem tyle ile mi trezba, ale jak tylko zaczynam planować ile to mam jeść itp to od razu jestem głodna i muszę coś sobie wysmerfować:-) a d. zamiast maleć to rośnie

skończyliśmy już definitywnie cycanie wiec trzeba się bedzie za siebie zabrać, buuu, a ja tak KOCHAM czekolade...

Kwiatek gdzie będziesz chodzić? Ja chodziłam w Szczecinie do Universum, polecam. Active też fajny, och ja też chcę, tylko bym się musiała z jakąś kumpelą zgrać bo samej mi się nie chce. Ale na razie zostaję przy Majowym basenie, tam też trochę ćwiczę przy okazji.

A i na Mazowiecką też chodziłam, te czasy studenckie... fajnie było. Tylko my jak z dziewczynami poszłyśmy to na 3-4 godziny. Siłka, fitness, jaccuzi, sauna i pogaduchy na leżakach....
do activu ide :) mam karnet na 3 miechy
tez nei mam z kim isc aktualnie
wszystkie kumpele za granice powyjezdzaly
samej tak glupio ale o tak pojde
nie dam sie :)

do activu ide :) mam karnet na 3 miechy
tez nei mam z kim isc aktualnie
wszystkie kumpele za granice powyjezdzaly
samej tak glupio ale o tak pojde
nie dam sie :)

Aj tam glupio. Ja tez tak myslalam, az w koncu znudzilo mi sie kombinowanie z kim i gdzie moge chodzic. Poszlam tam gdzie mam najblizej domu (5 min. piechotka) i bardzo mi sie spodobalo :-) Grunt to pozytywne nastawienie :-)

reklama
ja tez planuje jak przerwe karmienie
zauwazylam ze rodzicielka ma kilka ksiazek tego pana
ale nie byla na tej diecie
pytalam sie czy mi pozyczy i mi strasznie odradzala ze niby to obciaza watrobe i nerki i ona zaczela i ja watroba po kilku dniach bolala
slyszalyscie cos na ten temat?

Do góry