reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

o jej wspolczuje wam, ze wlosy nadal wam wychodza, u mnie juz sie ten problem skonczyl, najwazniejsze to chyba jak najrzadziej myc i wogole nie czesac... ja myje tak co 3 dni i nie czesze sie i tak mam druty to co tu czesac

reklama
ja chcialam byc ambitna
wzielam sie za orbiego
3 dni po godzince pojezdzilam do tego brzuszki
i jak zwykle cs musialo przerwac moja mobilizacje
katar wszechobecny cieknacy ze mnie jak woda
boje sie ze jak bede pedalowac to sie jeszcze bardziej zaprawie wiec na razie przerwa
ale jak tylko mi sie polepszy to nie odpuszcze
bo moja waga znowu stoi

jak dla mnie to jak dotad Kici jest mistrzynia
spojrzcie na jej suwaczek ile dziewczyna schudla
wielki szacun
ona jes na diecie Dukana
nigdy na niej nie bylam jak przestane karmic to chyba sprobuje

ja chcialam byc ambitna
wzielam sie za orbiego
3 dni po godzince pojezdzilam do tego brzuszki
i jak zwykle cs musialo przerwac moja mobilizacje
katar wszechobecny cieknacy ze mnie jak woda
boje sie ze jak bede pedalowac to sie jeszcze bardziej zaprawie wiec na razie przerwa
ale jak tylko mi sie polepszy to nie odpuszcze
bo moja waga znowu stoi

jak dla mnie to jak dotad Kici jest mistrzynia
spojrzcie na jej suwaczek ile dziewczyna schudla
wielki szacun
ona jes na diecie Dukana
nigdy na niej nie bylam jak przestane karmic to chyba sprobuje

a dziękuję, dziękuję :-D

wczoraj w biurze był kolega, któremu w maju (07/05) urodził się synek no i powiedział, że wyglądam super... i że teraz jego żona nie będzie miała wymówki :p powiedział, że każe jej wziąć się za siebie, bo jej tyłek po porodzie został i mu wmawia, że się nie da tak szybko zrzucić po porodzie...
trochę mi się głupio zrobiło... bo przecież nie dziewczyny wina, że zrzucić nie może... a ja odkąd pracuje to dodatkowo chudnę, bo nie mam czasu jeść...

od poniedzialku smigam na fitness
postaram sie chociaz dwa razy w tygodniu tam pojawic
jestem uzalezniona od malzonka
jaks konczy prace to moge isc a ma nienormowany czas pracy, do tego powinnam wrocic na 19 na kompanie maluchow
do tego odpadaja wtorki bo H ma rytmike
do tego musza mi podpasowac zajecia akurat wtedy kiedy moge isc
i do tego moj maz chcialby sie czasem wyrwac na silke.....
realne?
zobaczymy
karnet juz mam

jak przestane karmic to tez ide na Dukana. predko sie to jednak nie stanie, cycek taniej niz mleko modyfikowane wychodzi...

kici, ten Twoj kolega to jakis burak, sorry. wkurzaja mnie tacy gostkowie, zona przytyla, albo po ciazy nie zrzucila, a oni ze sie zapuscila. hmmm sam pewnie zebow nie myje i skarpet nie zmienia, a i brzuch od slubu tez mu z pewnoscia urosl i jakos mu to nie przeszkadza.

o!

no to powodzenia kwiatku

ja oczywiscie pouprawialam pilates przez 3 dni i na tym sie skonczylo. moje dziecko nie spi prawie wcale, wiec musze sie nia zajmowac, wiec na cycki padam ze zmeczenia. No i tak naprawde jestem samotna matka z dwojgiem dzieci...

jaks konczy prace to moge isc a ma nienormowany czas pracy, do tego powinnam wrocic na 19 na kompanie maluchow
realne?
zobaczymy
karnet juz mam
ja piernicze Kwiatek , Ty masz zapal. Matka na dwa etaty, szkola, a teraz jeszcze fitnes.
Pogratulowac!

jak przestane karmic to tez ide na Dukana. predko sie to jednak nie stanie, cycek taniej niz mleko modyfikowane wychodzi...
Ja od stycznia zaczynam.
Ł chcial juz zaczac, bo ubzdural sobie, ze musi zrzucic 7 kg jakie mu doszly odkad rzucil fajki, ale wyperswadowalam mu gotowanie osobno dla niego i dla siebie teraz.
Startujemy razem od poczatku roku.

ja piernicze Kwiatek , Ty masz zapal. Matka na dwa etaty, szkola, a teraz jeszcze fitnes.
Pogratulowac!

Ja od stycznia zaczynam.
Ł chcial juz zaczac, bo ubzdural sobie, ze musi zrzucic 7 kg jakie mu doszly odkad rzucil fajki, ale wyperswadowalam mu gotowanie osobno dla niego i dla siebie teraz.
Startujemy razem od poczatku roku.

heheheh to startujemy w 4:-). Ja w grudniu chce skonczyc z karmieniem, a od stycznia Dukan no i T ma zacząc ze mną, tez myslę ,że fajnie bo łatwiej bedzie się Nam żarelko przygotowywalo;_)

realne?
zobaczymy
karnet juz mam
Kwiatek gdzie będziesz chodzić? Ja chodziłam w Szczecinie do Universum, polecam. Active też fajny, och ja też chcę, tylko bym się musiała z jakąś kumpelą zgrać bo samej mi się nie chce. Ale na razie zostaję przy Majowym basenie, tam też trochę ćwiczę przy okazji.

A i na Mazowiecką też chodziłam, te czasy studenckie... fajnie było. Tylko my jak z dziewczynami poszłyśmy to na 3-4 godziny. Siłka, fitness, jaccuzi, sauna i pogaduchy na leżakach....

reklama
Do góry