reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

Elvie Kupiłam takie coś: Wax Treatment, odżywcza maseczka - wosk do włosów, 480 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Doczytałam, że to właśnie jest po chemioterapii.
To chyba to samo kupiłyśmy :-), zamówienie mam w aptece do odbioru, ale mąż teraz ma 2 dni wolne i może dopiero odebrać w czwartek. Też jestem bardzo ciekawa efektów.
A jakie ty masz naturalne włosy, kręcone?
Kupię jeszcze ten szampon co polecała Kamisia.
Teraz tylko szukam jakiejś roślinnej farby. Chciałabym coś łagodnego. Takimi jeszcze nie farbowałam.

tez to mam, używam od lipca i bardzo sobie chwalę :tak:

reklama
Daga ja tyż bardzo sługo uzywałam matrixa- tego fioletowego ale mi się znudził
tera mam tak maskę- CREMA AL LATTE » Odżywki - opinie użytkowników znam.to nie da się opisać jaki ma boski zapach aż chciało by się ją zjeśc. Pachnie jak mleko z wanili i migdałami
a od kilku dni testuje ten szampon- Produkty / Stapiz / Sleek Line / Szampon z jedwabiem / STAPIZ SLEEK LINE SZAMPON Z JEDWABIEM 1000ml - Loreal Professional, Matrix, Biolage, SKLEP www.istyl.pl i odzywke też z tej seii. Cena powala taniością w stosunku do matrixa a włosy są po nich git.

mam
ale już przestałam uzywać; bo straszni włosy mi się zaczęły teraz przetłuszczać i kupiłam szampon do przetłuszczających;
do tego sleek miałam maskę i wlosy sa fajne w dotyku.

Musze kupić tego WAx'a. bo widze że wy też polecacie i kumpela mi polecała bo to uzywaja ludzie po chemioterapii podobno i skutkuje.
A to tylko odżywki czy tam maski sa czy szampony też?

Elvie Kupiłam takie coś: Wax Treatment, odżywcza maseczka - wosk do włosów, 480 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Doczytałam, że to właśnie jest po chemioterapii.
To chyba to samo kupiłyśmy :-), zamówienie mam w aptece do odbioru, ale mąż teraz ma 2 dni wolne i może dopiero odebrać w czwartek. Też jestem bardzo ciekawa efektów.
A jakie ty masz naturalne włosy, kręcone?
Kupię jeszcze ten szampon co polecała Kamisia.
Teraz tylko szukam jakiejś roślinnej farby. Chciałabym coś łagodnego. Takimi jeszcze nie farbowałam.
No właśnie na tym moim nic o wypadaniu nie pisze:/ Mam naturalnie kręcone włosy.
A jaki szampon Kamisia polecała? Chyba pominęłam o tym, więc będę wdzięczna za info:-)

Ostatnia edycja:
No to się wq..
Mam to: Wax Treatment, odżywcza maseczka - wosk do włosów, 70 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Farmaceutka mi to wcisnęła, że to niby to o co pytałam. Zapłaciłam ponad 20zł a tu koszuje niecałe 10. Wrrrrrrrr..:/ Ale ją jutro opierdzielę!!

Ufff.. zwracam honor! To chyba to samo co Wasze:D I moje ma większą pojemność, czyli taniej zapłaciłam niż w doz.pl :-)

Nakręciłam, namieszałam, ale mam nadzieję, że załapałyście o co mi chodziło;-)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja sobie kupiłam wczoraj szampon Dermena przeciwko wypadaniu i do tego odżywkę do suchych włosów i dziś zaczęłam testy. Zobaczymy, czy pomoże.

Do góry