reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

Agnieszka, nie wydaje mi sie zeby mozna bylo te peelengi na zas robic. Ten kawowy to minuta osiem i gotowy... A, ja dodaje jeszcze cynamonu, a czasem zmielonych gozdzikow - pachnie doskonale :D

reklama
Dobry i nie drogi.....5 łyzeczek kawy, zalac zagotowaną wodą, wymieszac i włala, super wygladza skóre i dziala antycellulitowo:-).
i to można jak karmimy?? tak kofeina nie przeniknie??

Ja byłam dzisiaj u kosmetyczki, dermabrazje zrobiłam, jakieś maseczki, a na koniec masaż relaksacyjny, REWELACJA!!:-), po prostu miałam ochotę wołać "tak mi rób, tak mi dobrze":zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

i to można jak karmimy?? tak kofeina nie przeniknie??

Ja byłam dzisiaj u kosmetyczki, dermabrazje zrobiłam, jakieś maseczki, a na koniec masaż relaksacyjny, REWELACJA!!:-), po prostu miałam ochotę wołać "tak mi rób, tak mi dobrze":zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

ja robie, kawe pije...i jest ok...bez przesady...codziennie tego nie robie (takie moje zdanie żeby nie było...hehe :-))

Jeszcze raz dzięki za przepisy na domowy peeling ...zrobiłam z kawy i oliwy z oliwek...kapitalny jest. A jaka miękka skóra... jeszcze takiej nie miałam jak pamiętam...

dziewczyny jak mi włosy lecą........... normalnie garściami wychodzą. zaraz bede całkowicie łysa.
Monia chyba Ty miałaś też taki problem? jak dobrze pamietam. co zrobiłas?

Akaata, ja zapodałam sobie podwójną dawkę witamin prenatalnych (nie pamiętam nazwy, a nie ma mnie w domu) i do tego kupiłam w aptece szampon i maseczkę firmy Biovax : http://www.biovax.pl/strona,produkty,pokaz/2,BIOVAX_do_wlosow_blond.html
pomoglo, ale nie jest idealnie...tyle, żde jak garściami wyciągałam, to teraz kilka wyciągam, więc już do przeżycia...

Ostatnia edycja:
Daga ja tyż bardzo sługo uzywałam matrixa- tego fioletowego ale mi się znudził
tera mam tak maskę- CREMA AL LATTE » Odżywki - opinie użytkowników znam.to nie da się opisać jaki ma boski zapach aż chciało by się ją zjeśc. Pachnie jak mleko z wanili i migdałami
a od kilku dni testuje ten szampon- Produkty / Stapiz / Sleek Line / Szampon z jedwabiem / STAPIZ SLEEK LINE SZAMPON Z JEDWABIEM 1000ml - Loreal Professional, Matrix, Biolage, SKLEP www.istyl.pl i odzywke też z tej seii. Cena powala taniością w stosunku do matrixa a włosy są po nich git.

Daga ja tyż bardzo sługo uzywałam matrixa- tego fioletowego ale mi się znudził
tera mam tak maskę- CREMA AL LATTE » Odżywki - opinie użytkowników znam.to nie da się opisać jaki ma boski zapach aż chciało by się ją zjeśc. Pachnie jak mleko z wanili i migdałami
a od kilku dni testuje ten szampon- Produkty / Stapiz / Sleek Line / Szampon z jedwabiem / STAPIZ SLEEK LINE SZAMPON Z JEDWABIEM 1000ml - Loreal Professional, Matrix, Biolage, SKLEP www.istyl.pl i odzywke też z tej seii. Cena powala taniością w stosunku do matrixa a włosy są po nich git.

ooooo ten słoj litrowy tez mam i taki zielony z tej serii ( nazwa i sklad brzmia fatalnie ale jak zniszczy sie wlosy tak jak ja to uczynilam to idzie sie przelamac :-) KALLOS PLACENTA krem z wyciągiem z łożyska (1235969251) - Aukcje internetowe Allegro ). najlepszy efekt daje jak wlosy jeszcze owiniesz folia i recznikiem a wierzch - zeby sie rozgrzalo - i tak 30 min i co fakt włosy pachna piknie:-)

no i matrixc tez fioletowy, kupuje w tych butlach 1,5 litra, wiec moja lazienka wyglada jak hurtownia kosmetykow do wlosow:-)

A ja dzisiaj po położeniu spać małej zrobiłam sobie godzinę dla siebie.
Kupiłam w aptece wosk WAX, umyłam włosy, nałożyłam to cudo, zawinęłam ręcznikiem, podgrzałam ręcznik suszarą, a później rozłożyłam się przy kominku i oddałam się medytacji;-) Klęczałam przed tym kominkiem, odchylałam się i wyginałam śmiało ciało:D Wszystko po to, by każdą stronę głowy ogrzać i wzmocnić działanie wosku. Włosy po tym są super - gorąco polecam! Będę stosować co 4-5dni tak jak napisali i zobaczę jakie będą efekty, bo póki co myję włosy z przerażeniem, że niebawem będę łysa - tyyyyyle mi ich wyłazi:-(

Maonka - w aptece mi jednak dali nie to, co przesyłałaś w linkach tylko jakiś wosk do włosów ciemnych za 20zł z groszami. A Twój wosk już Ci przyszedł? Testowałaś? Jak wrażenia? :-)

reklama
Elvie Kupiłam takie coś: Wax Treatment, odżywcza maseczka - wosk do włosów, 480 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Doczytałam, że to właśnie jest po chemioterapii.
To chyba to samo kupiłyśmy :-), zamówienie mam w aptece do odbioru, ale mąż teraz ma 2 dni wolne i może dopiero odebrać w czwartek. Też jestem bardzo ciekawa efektów.
A jakie ty masz naturalne włosy, kręcone?
Kupię jeszcze ten szampon co polecała Kamisia.
Teraz tylko szukam jakiejś roślinnej farby. Chciałabym coś łagodnego. Takimi jeszcze nie farbowałam.

Do góry