Dziewczynki wpadlam tylko na chwile powiedziec Wam, ze zrobilam cos strasznego.... zapisalam sie na depilacje brazylijska na poniedzialek....... wiem, ze ktoras z Was miala to robione i zyje, wiec daje sie to przezyc :-) ale juz sie boje i nie wiem czy nie stchorze hahaha macie moze jakies rady jak sie przygotowac zeby nie umrzec na lezance???
reklama
Dziewczynki wpadlam tylko na chwile powiedziec Wam, ze zrobilam cos strasznego.... zapisalam sie na depilacje brazylijska na poniedzialek....... wiem, ze ktoras z Was miala to robione i zyje, wiec daje sie to przezyc :-)
buahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Już myślałam że pozbawiłaś kogoś życia -z napięciem czekałam na kolejne zdanie!!!!!!!!!
Da się da -powodzenia hahahahahahahaha
buahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Już myślałam że pozbawiłaś kogoś życia -z napięciem czekałam na kolejne zdanie!!!!!!!!!
Da się da -powodzenia hahahahahahahaha
hahaha dzieki Nie mam morderczych zapedow
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
hehehe ja do odwaznych należę ale ta debilacja jakoś nie przemawia do mnie.
Katik
...jestem mamą...
masochistka heheJuz jestem po :-) Nie bylo tak zle, przy okazji machnelam sobie tez cale nogi i pachy, co to dla mnie
a tak wogole to ta brazylijska robi laska czy facet?
masochistka hehe
a tak wogole to ta brazylijska robi laska czy facet?
hhehehe, niestety podejrzewam ze laska...hehehe
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
najwazniejsze ze Ola zadowolona
Katik
...jestem mamą...
wiesz co, chyba nawet dobrze ze laska, bo co jak co ale w takim momencie nie chcialabym by mi tam obcy gosc zagladalhhehehe, niestety podejrzewam ze laska...hehehe
Tak czy tak -Ola pelna podziwu jestem, ja bym chyba umarla z bolu.
Chyba jednak wole swoja domowa robote - krem w reke i dawaj;-)
reklama
wiesz co, chyba nawet dobrze ze laska, bo co jak co ale w takim momencie nie chcialabym by mi tam obcy gosc zagladal
Tak czy tak -Ola pelna podziwu jestem, ja bym chyba umarla z bolu.
Chyba jednak wole swoja domowa robote - krem w reke i dawaj;-)
eeeee no pewnie,że lepiej jak laska robi, ja tylko żartowalam...heheh. Ja tez podziwiam Olę, ja to za wsydliwa jestem, jednak równiez pozostane przy domowych sposobach...
Podziel się: