ja też poproszę o tą dietę co prawda wagę z przed ciąży osiągnęłam 2 miesiące temu ale chciałabym schudnąć jeszcze 5-6 kg
wysłane :-) powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też poproszę o tą dietę co prawda wagę z przed ciąży osiągnęłam 2 miesiące temu ale chciałabym schudnąć jeszcze 5-6 kg
Bo niestety mają dużo za dużo cukru. Teraz sobie pozwalam, bo karmiąc nie chcę stosować żadnej diety, ale jak odstawię małego to koniec z owockami. Z tym, że mam to szczęście, że UWIELBIAM warzywka.
No i chwilowo zajadam też lodziki, czy ciasta (ale tylko domowe), których na codzień w zasadzie nie jadam. No na lodzika to sobie czasem i na diecie pozwalam (zasłaniając się tym, że wapń mają, a co )... i ta nieszczęsna lodziarnia jest zdecydowanie za blisko!
no tak, ale owoce mają inny cukier... a najwięcej cukru mają banany winogrona i czereśnie a pozostałe owoce można spokojnie jeść :-)
hej
tak podczytuje Was i chcialabym faktycznie polecic ta diete. Jest ona ciezka...bo niestety wiele skladnikow z codziennej diety trzeba wyeliminowac. Skuteczniejsza jest na osobach ktore maja spora nadwage a osoby ktore chca ok 5kg zrzucic takich efektow nie zobacza ale schudna :-)
Tesciu moj w ciagu miesiaca zrzucil 20kg!! a tesciowa tylko 3kg...
ale wszystkie znajome ktore zaprzyjaznily sie i zaakceptowaly reguly tej diety sa zadowolone i jak to mowia zycie ma sens bez zbednych kilogramow :-) tak wiec dziewczyny wytrwalosci zycze.
Ja osobiscie na tej diecie schudlam 3 kg w 4 dni!!! aczkolwiek zaczelam wymiotowac i przestalam stosowac diete, ale jak sie okazalo wymioty byly spowodowane moja druga ciaza - ktora niestety stracila.
Obecnie zamierzam znow powalczyc :-)