reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

no właśnie ja ją mam w pdf :-p plus dodatkowe przepisy :-)

Magda mail poszedł ;-)

To ja też poproszę. Przekaże mojej mamie. Przyda się jej;-)
Ja tak jak już kiedyś pisałam nie nadaje się na diety, bo nie do wytrzymania się robię. To już bardziej jakiś aerobik. Na jesień planuje się zapisać, tylko nie wiem gdzie to upchnę w grafiku dnia codziennego. Ja mam jeszcze 2 na +, a chciałabym 6. Tylko, żeby mi te kilogramy w parterze zeszły, a nie na piętrze.No i przede wszystkim fałdka (tak naprawdę powinnam napisać fałda) z brzucha zeszła. Bo już zaczynam myśleć, że jakaś bardziej inwazyjna metoda będzie potrzebna.

reklama
Ja nie wierze w diety cud, a chudniecie powyzej 1-1,5 kg tygodniowo uważam za bardzo niezdrowe. Kiedys juz po duzych problemach ze zdrowiem (przez problemy zdrowotne utylam kilkanascie kg) zrzucilam 14 kg w 4,5 miesiąca. Stosowałam jednak bardzo zrównoważoną dietę i nie bylo jojo.

Poczytałam o tym Dukanie i wierzę, że na pewno może dawać szybki efekt, ale nie jest to dieta zrównoważona - myślę, że może powodować niedobory w organiźmie i potem łatwo utyć na nowo.

ja wróciłam do wagi sprzed ciąży ale chciałabym trochę schudnąć - dziewczyny czy już mogę zacząć ćwiczyć? od cesarki minęło 3 i 1/2 miesiąca

Basia, ja postanowilam, ze zaczne juz na dniach... haha, zaczelam nawet przegladac podrecznik do pilates i mam nadzieje, ze na tym sie nie skonczy. A tak na powaznie, to poczekam do 5 sierpnia (4 miesiace od cc) i bede brzuszki strzelac :D

Ja nie wierze w diety cud, a chudniecie powyzej 1-1,5 kg tygodniowo uważam za bardzo niezdrowe. Kiedys juz po duzych problemach ze zdrowiem (przez problemy zdrowotne utylam kilkanascie kg) zrzucilam 14 kg w 4,5 miesiąca. Stosowałam jednak bardzo zrównoważoną dietę i nie bylo jojo.

Poczytałam o tym Dukanie i wierzę, że na pewno może dawać szybki efekt, ale nie jest to dieta zrównoważona - myślę, że może powodować niedobory w organiźmie i potem łatwo utyć na nowo.

Forget ale tutaj własnie w II fazie chudniesz mniej więcej 1-1,5kg tygodniowo :-)

w pierwszej fazie która trwa do 10 dni chudniesz faktycznie więcej, ale to z powodu zmiany produktów do jedzenia. no ale i tak to jest ok 3-5kg zależy od wagi.

annaoj poszło :-)

Forget ale tutaj własnie w II fazie chudniesz mniej więcej 1-1,5kg tygodniowo :-)

w pierwszej fazie która trwa do 10 dni chudniesz faktycznie więcej, ale to z powodu zmiany produktów do jedzenia. no ale i tak to jest ok 3-5kg zależy od wagi.

annaoj poszło :-)

w pierwszej fazie kazdej diety chudnie sie szybciej, bo-mowiac kolokwialnie- kichy sie czyszcza :-D

Na pewno po ciazy..mi tak wychodza, ze szok. Garsci dosłownie w aptece farmaceutka dała mi tabletki ducray dorgie bo 62zł dałam ale sama brała ponoc i jej poogly tylko 3ba brac 3 miesiace. a mowila ze wcierki takie sobie są.

reklama
Do góry