reklama
dobra Kici podrzuc i mi ta diete. Odstawie mala od cycka, to sie chyba za to wezme.
W zyciu sie nie odchudzalam, ale coraz wieksza mobilizacja mnie bierze........ zeby wygladac jak za czasow liceum.....
poszło kochana! później liczymy na fotki ;-)
no faktycznie 20kg w miesiąc to chyba lekka przesada i nie chce mi się w to wierzyć.
mój tata zrzucił 15kg ale w 4-5 m-cy
a ja do obiadku walnęłam sobie lampkę winka... mniaaaaaaam!!
iza813
mama Szymka i Samuela
hej
tak podczytuje Was i chcialabym faktycznie polecic ta diete. Jest ona ciezka...bo niestety wiele skladnikow z codziennej diety trzeba wyeliminowac. Skuteczniejsza jest na osobach ktore maja spora nadwage a osoby ktore chca ok 5kg zrzucic takich efektow nie zobacza ale schudna :-)
Tesciu moj w ciagu miesiaca zrzucil 20kg!! a tesciowa tylko 3kg...
ale wszystkie znajome ktore zaprzyjaznily sie i zaakceptowaly reguly tej diety sa zadowolone i jak to mowia zycie ma sens bez zbednych kilogramow :-) tak wiec dziewczyny wytrwalosci zycze.
Ja osobiscie na tej diecie schudlam 3 kg w 4 dni!!! aczkolwiek zaczelam wymiotowac i przestalam stosowac diete, ale jak sie okazalo wymioty byly spowodowane moja druga ciaza - ktora niestety stracila.
Obecnie zamierzam znow powalczyc :-)
20 kilo w miesiac,hmm nie brzmi to wiarygodnie ... lepiej chudnac wolniej np 2-3 kilo na miesiac wtedy efekt jest dluzszy,trwalszy i latwiej uniknac efektu jojo
Zreszta jak sie nie cwiczy to owszem waga moze wskazac na poczatku pare kilo mniej,ale nie oznacza to ze organizm sie pozbyl tkanki tluszczowej tylko wody a to grozi odwodnieniem ale to chyba nie o to chodzi....
basia0412
Fanka BB :)
zielona mam dla Ciebie rozwiązanie, na diecie Dr. Dukana jesz bez ograniczenia!! więc chłop nie będzie gadał, że nie jesz - tyle, że jesz konkretne produkty. na tej diecie możesz schudnąć do 20kg. oczywiście jak osiągniesz swój wynik (dwie pierwsze fazy), wtedy przechodzisz do utrwalenia wagi aby pominąć efekt jojo :-) mam tą dietę na komputerze w formie pdf, plus dodatkowo mam 99stron przepisów na dania codzienne zgodne z tą dietą :-) ja w tyd schudłam prawie 3kg a mój małż ponad 4kg jak chcesz to Ci wyślę wszystko na maila. daj znać
kici czy ja mogę poprosić o podesłanie mój e-mail na zamkniętym
kici czy ja mogę poprosić o podesłanie mój e-mail na zamkniętym
poszło
Ta dieta jest bardzo fajna. Najlepsze w niej jest, ze nie ma ograniczenia ilosciowego, a wiec mozna jesc tyle ile sie chce. Stosowalam ja dosc krotko w zeszlym roku przed slubem (przerwalam bo po slubie ciaza sie trafila ;-) ) i musze przyznac, ze to jedyna dieta na ktorej dawalam rade wytrwac i ktora przynosila efekty. Jak skoncze karmic piersia to na pewno do niej wroce.
Dziewczyny, najlepiej kupic książkę Dukana. Jest tam wszystko opisane i przepisy tez są;-)
no właśnie ja ją mam w pdf plus dodatkowe przepisy :-)
Magda mail poszedł ;-)
reklama
no właśnie ja ją mam w pdf plus dodatkowe przepisy :-)
Magda mail poszedł ;-)
aha sorki, ja mam papierowa;-)
Podziel się: