reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
dobra Kici podrzuc i mi ta diete. Odstawie mala od cycka, to sie chyba za to wezme.
W zyciu sie nie odchudzalam, ale coraz wieksza mobilizacja mnie bierze........ zeby wygladac jak za czasow liceum.....:-D:-D

poszło kochana! później liczymy na fotki ;-)

no faktycznie 20kg w miesiąc to chyba lekka przesada i nie chce mi się w to wierzyć.
mój tata zrzucił 15kg ale w 4-5 m-cy :eek:

a ja do obiadku walnęłam sobie lampkę winka... mniaaaaaaam!!

hej
tak podczytuje Was i chcialabym faktycznie polecic ta diete. Jest ona ciezka...bo niestety wiele skladnikow z codziennej diety trzeba wyeliminowac. Skuteczniejsza jest na osobach ktore maja spora nadwage a osoby ktore chca ok 5kg zrzucic takich efektow nie zobacza ale schudna :-)
Tesciu moj w ciagu miesiaca zrzucil 20kg!! a tesciowa tylko 3kg...
ale wszystkie znajome ktore zaprzyjaznily sie i zaakceptowaly reguly tej diety sa zadowolone i jak to mowia zycie ma sens bez zbednych kilogramow :-) tak wiec dziewczyny wytrwalosci zycze.
Ja osobiscie na tej diecie schudlam 3 kg w 4 dni!!! aczkolwiek zaczelam wymiotowac i przestalam stosowac diete, ale jak sie okazalo wymioty byly spowodowane moja druga ciaza - ktora niestety stracila.
Obecnie zamierzam znow powalczyc :-)

20 kilo w miesiac:confused:,hmm nie brzmi to wiarygodnie:no: ... lepiej chudnac wolniej np 2-3 kilo na miesiac wtedy efekt jest dluzszy,trwalszy i latwiej uniknac efektu jojo
Zreszta jak sie nie cwiczy to owszem waga moze wskazac na poczatku pare kilo mniej,ale nie oznacza to ze organizm sie pozbyl tkanki tluszczowej tylko wody a to grozi odwodnieniem:tak: ale to chyba nie o to chodzi....

zielona mam dla Ciebie rozwiązanie, na diecie Dr. Dukana jesz bez ograniczenia!! więc chłop nie będzie gadał, że nie jesz - tyle, że jesz konkretne produkty. na tej diecie możesz schudnąć do 20kg. oczywiście jak osiągniesz swój wynik (dwie pierwsze fazy), wtedy przechodzisz do utrwalenia wagi aby pominąć efekt jojo :-) mam tą dietę na komputerze w formie pdf, plus dodatkowo mam 99stron przepisów na dania codzienne zgodne z tą dietą :-) ja w tyd schudłam prawie 3kg a mój małż ponad 4kg jak chcesz to Ci wyślę wszystko na maila. daj znać

kici czy ja mogę poprosić o podesłanie mój e-mail na zamkniętym

Ta dieta jest bardzo fajna. Najlepsze w niej jest, ze nie ma ograniczenia ilosciowego, a wiec mozna jesc tyle ile sie chce. Stosowalam ja dosc krotko w zeszlym roku przed slubem (przerwalam bo po slubie ciaza sie trafila ;-) ) i musze przyznac, ze to jedyna dieta na ktorej dawalam rade wytrwac i ktora przynosila efekty. Jak skoncze karmic piersia to na pewno do niej wroce.

reklama
Do góry