reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
Kici- możesz mi też przesłac tego pdf z dietą Dukana?-bardzo prosze :)...słyszałam o niej i się skłaniam... ja póki co sie w Montignaca znów bawię ale poza 2kg w pierwszym tyg tak od połtora nie schudłam nic :////
Wagę sprzed ciąży osiągnełam juz dawno (co i tak nie jest wielkim sukcesem w moim wypadku), po czym zaczełam tyć...:(

Ja stosowałam niegdyś dietę pt. żryj połowę (przepraszam za dosłowne wyrażenie ;)). Bardzo skuteczna- schudłam 33 kilo :-D i nigdy nie wróciłam do poprzedniej wagi, ale do tej pory jem ostrożnie (a od odchudzania minęło jakieś 10 lat), np. zero białego chleba, białego ryżu, białego makaronu i zero owoców. No i sam proces odchudzania trwał rok.

Teraz mam już 0,5 kilo mniej niż sprzed ciąży, a chciałabym jeszcze stracić 4 :)

ja też poproszę o tą dietę co prawda wagę z przed ciąży osiągnęłam 2 miesiące temu ale chciałabym schudnąć jeszcze 5-6 kg

Aniez a czemu zero owoców?

Bo niestety mają dużo za dużo cukru. Teraz sobie pozwalam, bo karmiąc nie chcę stosować żadnej diety, ale jak odstawię małego to koniec z owockami. Z tym, że mam to szczęście, że UWIELBIAM warzywka.

No i chwilowo zajadam też lodziki, czy ciasta (ale tylko domowe), których na codzień w zasadzie nie jadam. No na lodzika to sobie czasem i na diecie pozwalam (zasłaniając się tym, że wapń mają, a co ;))... i ta nieszczęsna lodziarnia jest zdecydowanie za blisko!

ja poprosze na mail
chetnie wypróbuje gdy bede mogla

qrcze dziewczyny mi od miesiaca waga niie ruszyla w dół ani troche
dół na maksa
mam caly czas o 11 kg za duzo
jakby tu sie zmusic do cwiczen w taka pogode

poszło :-D

mi zostały 3kg do wagi sprzed ciąży :-D mój cel to jeszcze 6kg w dół biorąc pod uwagę, że w ciąży przytyłam 27kg to już nieźle mi poszło

reklama
Kici- możesz mi też przesłac tego pdf z dietą Dukana?-bardzo prosze :)...słyszałam o niej i się skłaniam... ja póki co sie w Montignaca znów bawię ale poza 2kg w pierwszym tyg tak od połtora nie schudłam nic :////
Wagę sprzed ciąży osiągnełam juz dawno (co i tak nie jest wielkim sukcesem w moim wypadku), po czym zaczełam tyć...:(

poszło :-)

Do góry