reklama
mi sie zachcialo tych peelingów i obrabiając swe boskie ciało znalazłam jednego takiego co sie rozstep nazywa na brzuchu... dlatego Katik dzieki Ci za artykuł
teraz musze tylko sponsora swoich rozstepow poszukac:-):-):-):-) bo ceny tych skutecznych preparatow powalaja
teraz musze tylko sponsora swoich rozstepow poszukac:-):-):-):-) bo ceny tych skutecznych preparatow powalaja
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
odśnieżę ten zapomniany wątek- dziś day byłam u fryzjera i ściełam włoski
foty mayby tomorrow
foty mayby tomorrow
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Kamisia fajnie ci... bo będziesz miała mniej roboty...ja machnęłam włosy na krótko w pierwszej ciąży na miesiąc przed porodem i to był mój błąd... bo z natury kręcone włosy nie dały się nijak ujażmić a spiąć też ich nie umiałam...teraz zostawiam długie...nigdy tak długich jeszcze nie miałam najwyżej do ramion a teraz za łopatki sięgają
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Justa zdjęcia poprosze na zamknięty :-) moje kudły widać tam na zdjęciu spięte wysoko na głowie w koński ogon...kolor też nie jest naturalny bo jestem raczej ciemna blondi
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Ja ścięłam je tak żeby móc je spiąć w kitka bo przy dziecku będzie wygodniej. A żebym wyszła w rozpuszczonych i nie uczesanych (czyt. odbitych na szczotce i wyprostowanych) nie ma mowy- więc zostawiłam sobie alternatywe
Przed świętami pójdę farbnąć- i tak oto do szpitala pójdę jako gwiazda a wyjdę jako rozgwiazda....a po porodzie jak dojde do siebie zrobię sobie dekoloryzację i pierdzielnę sobie rudy- taki jak ma magdalena walach albo kasia zielińska! A cooo:-)
Przed świętami pójdę farbnąć- i tak oto do szpitala pójdę jako gwiazda a wyjdę jako rozgwiazda....a po porodzie jak dojde do siebie zrobię sobie dekoloryzację i pierdzielnę sobie rudy- taki jak ma magdalena walach albo kasia zielińska! A cooo:-)
iza813
mama Szymka i Samuela
Ja sie zastanawiam czy lepiej jest wlosy skrocic teraz,przed porodem czy jak juz urodz i szczerze mowiac jak bedzie lepiej dla ich kondycii
reklama
Podziel się: