reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zadbane Mamusie :)

heh ja tez kiedys cwiczyłam tyle ze moje obciazenie wazyło na jedna reke 2 kg :szok: bo te hantle to meza były.... najgorsze ze jak mnie te cwiczenia wciagnely to myslalam ze rece mi odpadna, bo az taka zawzieta byłm, nawet mnie zakwasy nie wystraszyły. miesniaki na rekach tez sie pojawiły , mi to sie podobało.....ale jak moj K zobaczył jak ja zawziecie cwicze to powiedzial jedno: "rób tak dalej a bedziesz wygladać jak babo-chlop z takimi miesniami:-D" bo zaduze obciazenie mialam a i zawzietosc wielka..... tak wiec po tych słowach rzuciłam cw raz na zawsze..... i tylko bieganie mi zostało :-)

reklama
Ja podziwiam osoby, które uprawiają jakiś sport, bo Ja to leń przez wielkie L
Kiedyś jeździłam konno, ale to było dawno i nieprawda ;-)
Mam nadzieję, że synek pod tym względem nie wda się w mamusię
Pozdrawiam :-)

Ja podziwiam osoby, które uprawiają jakiś sport, bo Ja to leń przez wielkie L
Kiedyś jeździłam konno, ale to było dawno i nieprawda ;-)
Mam nadzieję, że synek pod tym względem nie wda się w mamusię
Pozdrawiam :-)
ja tez len, ze sportu to robie tylko s..:-D i tez mam nadzieje ze dziecko wda sie w meza, bo on strasznie sportowy, ja moze po ciazy (ale oczywiscie tylko w przypadku jak nie bede mogla normalnie schudnac, albo zauwaze ze cos mi zaczyna wisiec na brzuchu) zaczne jakis sport...:-p

Poprostu przekonałam się na własnej skórze że te rzeczy są skuteczne i naprawdę działają . szczególnie kremik na celulit dosłownie odchudził mi nogi bo miałam mierzone co 2-3 tyg i bardzo wygładził skóre to widziałam akurat na kompie . Dlatego ja bardzo cenie tą firmę :tak:

W jaki sposob dziala taki kremik?
:cool2:

mi niby piersi tak duzo nie urosly ale tez mam tam cos dziwnego na jednej stronie, nie wiem czy to rozstep jest czy co, takie zaczerwienienie mocne...

podobno skłonność do rozstępów jest uwarunkowana genetycznie i jeżeli np nasza mamuśka miała z tym problemy to nas to też nie ominie :-( i nie wiem czy kremy coś tu pomogą, ale napewno złagodzą

reklama
Ja też już bym chciała biegać i wrócić do poprzedniej wagi:tak:
Od 2 dni wieczorami tak potwornie bolą mnie plecy, że mam już dość dźwigania tego brzucha i chciałabym już urodzić:-):tak:

Do góry