czesc dziewczyny, pozwole sobie na takie bardziej intymne pytanie, bo sie zastanawiam czy tez juz macie ten problem chodzi o podgalanie sie na dole... ja przez ten moj brzuch nie widze juz wiecie czego... i wciagam brzuch jak to robie, ale nie wiem czy tak mozna kurde, chyba pozniej bedzie mi musial moj maz pomoc kurde ale dep jestem, az mi glupio ze napisalam takiego posta
reklama
aga002
Fanka BB :)
czesc dziewczyny, pozwole sobie na takie bardziej intymne pytanie, bo sie zastanawiam czy tez juz macie ten problem chodzi o podgalanie sie na dole... ja przez ten moj brzuch nie widze juz wiecie czego... i wciagam brzuch jak to robie, ale nie wiem czy tak mozna kurde, chyba pozniej bedzie mi musial moj maz pomoc kurde ale dep jestem, az mi glupio ze napisalam takiego posta
u mnie busz totalny o tym ,żebym sama sobie dała radę też mogę zapomnieć ale po ostatniej wysypce po goleniu dałam sobie spokój i na razie zostawiłam w samopas ;-) a że u mnie badania ginekologicznego nie uświadczysz to też ten powód golenia mi odpadł a co do Szanownego musi przeczekać ;-) w końcu ma 50% udziału w moim stanie :-)
ale trza go będzie poprosić o pomoc za jakiś czas
Ja póki co jakoś daję radę, ale w razie co pmogę sobie z lusterkiem, a jak i to już nie pomoze to mrozonek będzie musiał wkroczy do akcji:-), tylko wtedy to czasochłonne będzie
Katik
...jestem mamą...
Ja juz dawno nie widze co sie TAM dzieje Nawet brzucha wciagnac juz nie moge
A golarka boje sie, ze sobie wargi przy okazji poprzycinam
Ostatnio podgolilam sie troszke, bo juz byl sajgon, ale ze jak Aga - obcym nie pokazjuje, bo o ginekologu mozna tu zapomniec - maz musi jeszcze te 3 miechy przebolec. Potem przed porodem bedzie musial pomoc.
Aha - no i zapytam od razu - myslicie, ze Veet cream do bikini mozna smialo w ciazy stosowac? Jakies niewlasciwe skladniki nie wchlaniaja sie do organizmu?
Na czas ciazy odstawilam zupelnie, przerzucajac sie na maszynke, ale w sumie na porod to zastosowalabym wlasnie ten veet...
A golarka boje sie, ze sobie wargi przy okazji poprzycinam
Ostatnio podgolilam sie troszke, bo juz byl sajgon, ale ze jak Aga - obcym nie pokazjuje, bo o ginekologu mozna tu zapomniec - maz musi jeszcze te 3 miechy przebolec. Potem przed porodem bedzie musial pomoc.
Aha - no i zapytam od razu - myslicie, ze Veet cream do bikini mozna smialo w ciazy stosowac? Jakies niewlasciwe skladniki nie wchlaniaja sie do organizmu?
Na czas ciazy odstawilam zupelnie, przerzucajac sie na maszynke, ale w sumie na porod to zastosowalabym wlasnie ten veet...
nie jestes dep - cokolwiek to znaczy
my z K. od zawsze sie razem kompiemy i on regularnie zajmuje sie akcja-depilacja:-) bo ja totalnie nic nie widze, a szkoda sobie buby robic. trzeba sobie radzic jak tylko sie da. mam szczescie ze my z K. to bardzo naturalistyczne małzensto i nie wiem czy jest cos co nas krepuje w naszych relacjach i osobach:-)
nie jestes dep - cokolwiek to znaczy
my z K. od zawsze sie razem kompiemy i on regularnie zajmuje sie akcja-depilacja:-) bo ja totalnie nic nie widze, a szkoda sobie buby robic. trzeba sobie radzic jak tylko sie da. mam szczescie ze my z K. to bardzo naturalistyczne małzensto i nie wiem czy jest cos co nas krepuje w naszych relacjach i osobach:-)
hehehe my też z tych nieskrepowanych... i tez nie mamy problemu. Jak to mówią "nic co ludzkie nie jest Nam obce"
Katik
...jestem mamą...
nieeeee, wosku to bym sobie tam nie kladla robilam na lydkach, i boli jak cholera, wiec jakbym miala bikini rwac to chyba na znieczuleniu mam na mysli taki normalny veet creamhihi:-) spoko dziewczyny, widze ze damy rade:-) nastepnym razem sprobuje z moim hihi, a ten veet to ten goracy wosk? jeju to chyba strasznie boli czy nie??
aga002
Fanka BB :)
nieeeee, wosku to bym sobie tam nie kladla robilam na lydkach, i boli jak cholera, wiec jakbym miala bikini rwac to chyba na znieczuleniu mam na mysli taki normalny veet cream
z tym kremem to może być genialny pomysł trzeba poczytać i przetestować
reklama
Elma
Małgosia
Ja sobie radzę sama na razie jakoś wciągam brzuch a zupełnie na dole to z pomocą lusterka jadę trymerem do bikini tylko najpierw wszystko pudruję pudrem dla dzieci to trudniej się zaciąć i gładko trymer śmiga Ja nie chce żeby mnie Oli teraz tam oglądał bo się sobie tam nie podobam jakieś takie to wszystko większe blee Z Nadią sie też sama do końca depilowałam
Podziel się: