reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zadbane Mamusie :)

czesc dziewczyny, pozwole sobie na takie bardziej intymne pytanie, bo sie zastanawiam czy tez juz macie ten problem:zawstydzona/y: chodzi o podgalanie sie na dole... ja przez ten moj brzuch nie widze juz wiecie czego... i wciagam brzuch jak to robie, ale nie wiem czy tak mozna kurde, chyba pozniej bedzie mi musial moj maz pomoc:-p kurde ale dep jestem, az mi glupio ze napisalam takiego posta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:baffled:

reklama
czesc dziewczyny, pozwole sobie na takie bardziej intymne pytanie, bo sie zastanawiam czy tez juz macie ten problem:zawstydzona/y: chodzi o podgalanie sie na dole... ja przez ten moj brzuch nie widze juz wiecie czego... i wciagam brzuch jak to robie, ale nie wiem czy tak mozna kurde, chyba pozniej bedzie mi musial moj maz pomoc:-p kurde ale dep jestem, az mi glupio ze napisalam takiego posta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:baffled:

u mnie busz totalny :zawstydzona/y::zawstydzona/y: o tym ,żebym sama sobie dała radę też mogę zapomnieć ale po ostatniej wysypce po goleniu dałam sobie spokój i na razie zostawiłam w samopas ;-) a że u mnie badania ginekologicznego nie uświadczysz to też ten powód golenia mi odpadł a co do Szanownego musi przeczekać ;-) w końcu ma 50% udziału w moim stanie :-)
ale trza go będzie poprosić o pomoc za jakiś czas :tak:

Ja póki co jakoś daję radę:-D, ale w razie co pmogę sobie z lusterkiem, a jak i to już nie pomoze to mrozonek będzie musiał wkroczy do akcji:-), tylko wtedy to czasochłonne będzie:-p:-D

Ja juz dawno nie widze co sie TAM dzieje :-D:-D:-D Nawet brzucha wciagnac juz nie moge :no:
A golarka boje sie, ze sobie wargi przy okazji poprzycinam :no:
Ostatnio podgolilam sie troszke, bo juz byl sajgon, ale ze jak Aga - obcym nie pokazjuje, bo o ginekologu mozna tu zapomniec - maz musi jeszcze te 3 miechy przebolec. Potem przed porodem bedzie musial pomoc.

Aha - no i zapytam od razu - myslicie, ze Veet cream do bikini mozna smialo w ciazy stosowac? Jakies niewlasciwe skladniki nie wchlaniaja sie do organizmu?
Na czas ciazy odstawilam zupelnie, przerzucajac sie na maszynke, ale w sumie na porod to zastosowalabym wlasnie ten veet...

nie jestes dep - cokolwiek to znaczy:-D
my z K. od zawsze sie razem kompiemy i on regularnie zajmuje sie akcja-depilacja:-) bo ja totalnie nic nie widze, a szkoda sobie buby robic. trzeba sobie radzic jak tylko sie da. mam szczescie ze my z K. to bardzo naturalistyczne małzensto i nie wiem czy jest cos co nas krepuje w naszych relacjach i osobach:-)

nie jestes dep - cokolwiek to znaczy:-D
my z K. od zawsze sie razem kompiemy i on regularnie zajmuje sie akcja-depilacja:-) bo ja totalnie nic nie widze, a szkoda sobie buby robic. trzeba sobie radzic jak tylko sie da. mam szczescie ze my z K. to bardzo naturalistyczne małzensto i nie wiem czy jest cos co nas krepuje w naszych relacjach i osobach:-)

hehehe my też z tych nieskrepowanych...:-D i tez nie mamy problemu:-D. Jak to mówią "nic co ludzkie nie jest Nam obce":-D

hihi:-) spoko dziewczyny, widze ze damy rade:tak::-) nastepnym razem sprobuje z moim hihi, a ten veet to ten goracy wosk? jeju to chyba strasznie boli czy nie??

hihi:-) spoko dziewczyny, widze ze damy rade:tak::-) nastepnym razem sprobuje z moim hihi, a ten veet to ten goracy wosk? jeju to chyba strasznie boli czy nie??
nieeeee, wosku to bym sobie tam nie kladla :szok: robilam na lydkach, i boli jak cholera, wiec jakbym miala bikini rwac to chyba na znieczuleniu :-D:-D:-D mam na mysli taki normalny veet cream
veet-bikini-cream-kit_1207151063_LRG.jpg

reklama
Ja sobie radzę sama na razie jakoś wciągam brzuch a zupełnie na dole to z pomocą lusterka jadę trymerem do bikini tylko najpierw wszystko pudruję pudrem dla dzieci to trudniej się zaciąć i gładko trymer śmiga:-p Ja nie chce żeby mnie Oli teraz tam oglądał bo się sobie tam nie podobam jakieś takie to wszystko większe blee :baffled: Z Nadią sie też sama do końca depilowałam :tak:

Do góry