reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zadbane Mamusie :)

mi się udało na 21 grudnia załapać na sesję upiększającą, czyli o 12 fryzjer a potem od razu manicure i pedicure plus maska cynamonowa na stopy i łydki
echhh tylko tak myślę jak ja wytrzymam tyle godzin bez jedzenia :) he he
potem na drugi dzień gin
i jestem gotowa na wyjazd na święta :) :-)
13x13 widzę, że Ci włoski wietrzyk rozwiał ;)
, masz rację wróć do blondu jak go lubisz, nic na siłę

Dziewczyny co do rozstępów to mimo, że mam brzuch jak beczkowóz to nie mam ani jednego, ale wcale mnie to nie pociesza, bo w pierwszej ciąży rozstępy wyszły zaraz po porodzie, może dlatego, że zaczęłam szybko chudnąć, zaraz po wyjściu ze szpitala miałam 7 kg mniej i od razu siatkę obrzydliwych fioletowych rozstępów na brzuszku, na szczęce potem zbladły,
wtedy używałam kremów perfecta mama, może były lipne,
teraz mam serię pharmaceris, ale brak mi regularności w smarowaniu, cóż zobaczymy

reklama
mi się udało na 21 grudnia załapać na sesję upiększającą, czyli o 12 fryzjer a potem od razu manicure i pedicure plus maska cynamonowa na stopy i łydki
echhh tylko tak myślę jak ja wytrzymam tyle godzin bez jedzenia :)

Nie bierzesz jedzenia ze sobą:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie żartuj!!!!!!!!!! ja idę obładowana jabłkami, ciastkami i słodkimi bułeczkami -w razie czego:tak::tak::tak: jeszcze nigdy nie wybrałam się na urodowe turne bez jedzenia:-D i ciąża nic w tej materii nie wniosła bo moja koleżanka ma salon fryzjerski a na pięterku kosmetyczny -kochana tyle godzin bez jedzenia po prostu się nie da:tak::tak::tak:

jakoś tak się nie mogę przełamać, żeby wchrzaniać drożdżowe jak mi ktoś stopy frezarką jedzie :) he he
i tak czuję się skrępowana, jak mi kobietka robi masaż stóp olejkiem aromatycznym a ja sobie czytam książkę rozłożona na fotelu kosmetycznym
zawsze wykorzystuje takie sesje żeby trochę poczytać :-)

he he
i tak czuję się skrępowana, jak mi kobietka robi masaż stóp olejkiem aromatycznym a ja sobie czytam książkę rozłożona na fotelu kosmetycznym

:-:)-:)-:)-( to my z innej bajki :-:)-:)-:)-(
bo ja rozbestwiona jestem i jak czasu nie mam to zawsze jedną proszę żeby mi nogi robiła a druga ręce:-) albo jedna ręce a druga mnie czesze w tym czasie;-) ale jako że ja gaduła jestem straszna to zaczynamy gadać o głupotach i na śmianiu nam czas zlatuje;-) a w "moich" salonach to ja się jak w domu czuję:-p:-p:-p:-p

:-:)-:)-:)-( to my z innej bajki :-:)-:)-:)-(
bo ja rozbestwiona jestem i jak czasu nie mam to zawsze jedną proszę żeby mi nogi robiła a druga ręce:-) albo jedna ręce a druga mnie czesze w tym czasie;-) ale jako że ja gaduła jestem straszna to zaczynamy gadać o głupotach i na śmianiu nam czas zlatuje;-) a w "moich" salonach to ja się jak w domu czuję:-p:-p:-p:-p

takie relacje to mam z fryzjerka z nia zawsze nie zmayka mi sie buzia :-) ale u kosmetyczki to lubie poczytac:tak:

Dziewczynki, w końcu się zmobilizowałam i zapisałam się na aqua aerobik dla ciężarówek. Powiem Wam - SUPER!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

w końcu lekarz mi pozwolił i teraz będę chodzić mam nadzieję że do samego finału. Zajęcia trwają godzinę, wyszłam zrelaksowana jak po dniu w spa :-)

13x13 widzę, że Ci włoski wietrzyk rozwiał ;)
, masz rację wróć do blondu jak go lubisz, nic na siłę

Wróciłam... posłuchałam Cię Kwiatuszku w pełni -a oto mój blond:confused2:

A było to tak
-zrób coś z tymi moimi kudłami -chcę blond
-ok
-może być nawet czerwień ale obetnij mi to siano
-ok... a chcesz czerwień??? może rudy
-rudy???
-no mam nowy kolor i jeszcze go nie robiłem -ciekawy jestem jak wyjdzie
-hmmmm ale obetniesz??
-no
-to ok

Wyszedł inny niż w instrukcji -ale już przynajmniej wiemy ze to nie rudy:-p

Załączniki

• lewy profil.JPG
    lewy profil.JPG
    11,1 KB · Wyświetleń: 48
  • prawy profil.JPG
    prawy profil.JPG
    11,8 KB · Wyświetleń: 47
13x13 bardzo fajny kolorek ... Ja sobie kiedyś strzeliłam na główce głęboką czerwień (tak się to zwało) i moja serdeczna przyjaciółka z godzinę mnie oglądała i w końcu orzekła, że ta czerwień jest głęboka, bo głęboko ukryta :-D

Wróciłam... posłuchałam Cię Kwiatuszku w pełni -a oto mój blond:confused2:

A było to tak
-zrób coś z tymi moimi kudłami -chcę blond
-ok
-może być nawet czerwień ale obetnij mi to siano
-ok... a chcesz czerwień??? może rudy
-rudy???
-no mam nowy kolor i jeszcze go nie robiłem -ciekawy jestem jak wyjdzie
-hmmmm ale obetniesz??
-no
-to ok

Wyszedł inny niż w instrukcji -ale już przynajmniej wiemy ze to nie rudy:-p

13x13 wyglądasz w tym kolorze bardzo elegancko :-) Wiesz, że ja wczoraj kupiłam farbę na sobotnią wizytę u fryzjera (oczywiście mój ulubiony najjaśniejszy blond) i pomyślałam, że mogłabym coś jednak zmienić i zrobić sobie jakiś ciemniejszy popiel...

Ostatnia edycja:
reklama
a ja bym sobie jakis blond strzelila.... jakis balejage....

no bo włosy mam czarne, jak tylko czarnr bywaja noce:-)

hehe i pewnie jak 13x13 bym wrocila do domu z czyms zupełnie innym;-)

Do góry