kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
mi się udało na 21 grudnia załapać na sesję upiększającą, czyli o 12 fryzjer a potem od razu manicure i pedicure plus maska cynamonowa na stopy i łydki
echhh tylko tak myślę jak ja wytrzymam tyle godzin bez jedzenia he he
potem na drugi dzień gin
i jestem gotowa na wyjazd na święta :-)
13x13 widzę, że Ci włoski wietrzyk rozwiał
, masz rację wróć do blondu jak go lubisz, nic na siłę
Dziewczyny co do rozstępów to mimo, że mam brzuch jak beczkowóz to nie mam ani jednego, ale wcale mnie to nie pociesza, bo w pierwszej ciąży rozstępy wyszły zaraz po porodzie, może dlatego, że zaczęłam szybko chudnąć, zaraz po wyjściu ze szpitala miałam 7 kg mniej i od razu siatkę obrzydliwych fioletowych rozstępów na brzuszku, na szczęce potem zbladły,
wtedy używałam kremów perfecta mama, może były lipne,
teraz mam serię pharmaceris, ale brak mi regularności w smarowaniu, cóż zobaczymy
echhh tylko tak myślę jak ja wytrzymam tyle godzin bez jedzenia he he
potem na drugi dzień gin
i jestem gotowa na wyjazd na święta :-)
13x13 widzę, że Ci włoski wietrzyk rozwiał
, masz rację wróć do blondu jak go lubisz, nic na siłę
Dziewczyny co do rozstępów to mimo, że mam brzuch jak beczkowóz to nie mam ani jednego, ale wcale mnie to nie pociesza, bo w pierwszej ciąży rozstępy wyszły zaraz po porodzie, może dlatego, że zaczęłam szybko chudnąć, zaraz po wyjściu ze szpitala miałam 7 kg mniej i od razu siatkę obrzydliwych fioletowych rozstępów na brzuszku, na szczęce potem zbladły,
wtedy używałam kremów perfecta mama, może były lipne,
teraz mam serię pharmaceris, ale brak mi regularności w smarowaniu, cóż zobaczymy