reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zadbane Mamusie :)

Wróciłam... posłuchałam Cię Kwiatuszku w pełni -a oto mój blond:confused2:

A było to tak
-zrób coś z tymi moimi kudłami -chcę blond
-ok
-może być nawet czerwień ale obetnij mi to siano
-ok... a chcesz czerwień??? może rudy
-rudy???
-no mam nowy kolor i jeszcze go nie robiłem -ciekawy jestem jak wyjdzie
-hmmmm ale obetniesz??
-no
-to ok

Wyszedł inny niż w instrukcji -ale już przynajmniej wiemy ze to nie rudy:-p

ha ha ha ha ha ha
no to Twój fryzjer ma dar przekonywania, ale całkiem ładnie Kochana no i ścięcie twarzowe, lepsze niż ten wietrzyk

reklama
13x13 do twarzy Ci w tym kolorku:tak:. Ja ostatnio na moim blondzie byłam zrobic czekoladowe pasemka. Niestety już się zmyły i chyba po Nowym Roku znowu będę musiała isc na jakis balejage:tak:

13x13 tak się jeszcze przyjrzałam i wiesz co? wyglądasz jak Madonna, piosenkarka oczywiście, jakoś tak mi ją przypominasz w tych włoskach :biggrin2:

własnie ogladam nowa beyonce z lady gaga i postanawiam. oficjalnie i nieodwołalnie, ze po ciazy bede wyznawczynia kanonu beyonce... jak sie nie uda tylka i brzucha takiego uhodowac to chociaz grzywke sobie taka walne, a co:-)

Jejku -dziękuję:tak: ja po prostu mam szczęście...

Kiedyś miałam długie nijakie ciemne włosy -9 lat temu... Nie lubiłam fryzjera bo zawsze pytali "jaki kolor, a jak ścinamy":confused2: i wtedy poznałam mojego fryzjera:-D miał 17 lat -przefarbował mnie na blond i opitolił na krótko:szok: jak zobaczyłam się w lustrze to myślałam że go zabiję:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nikt mnie nie poznał... później wyjechałam z Opola, mieszkałam w Warszawie...Ponad 2 lata temu wracałam od rodziców -pociągiem przez Opole. Na dworcu głównym w Warszawie usłyszałam znajomy głos i śmiech (już byłam na górze ruchomych schodów). Chciałam iść ale poczekałam chwilkę i okazało się ze to ON!!! zamieszkał w Warszawie od czasu do czasu było Go widać w tv, otworzył swój salon i uwielbiam Go bo nie muszę wiedzieć jak mam się ściąć i zafarbować -a nawet jak wiem to i tak nic z tego:-D:-D:-D

I tym oto zbiegiem okoliczności chyba każde moje wyjsci edo niego będzie się kończyło totalnym kosmosem:eek: nie wiem tylko jak to zniesie moje dziecie:-p

13x13 fajnie, ale zupeeeelnie inna buzia niz w blond :-)
a histoia z fryzjerem - normalnie jak przeznaczenie ;-)

reklama
13x13 ladna fryzurka, ale mi sie jednak bardziej w blond podobasz, chyba dlatego ze ja wyznawczynia blondu jestem, tez juz mialam wszystko na glowie - od bardzo krotkich po dlugie i wszystkie kolory, ale teraz od jakis 3 lat ciagle blond i uwielbiam to po prostu i najlepiej sie tez czuje:-)

Do góry