reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zadbane Mamusie :)

kurcze ja nie moge sie zbyt dlugo kapac w wannie, boli mnie mocno brzuch po tym - albo sobie wmawiam ze to po tym...nie wiem, wode juz nie nalewam taka goraca jak wczesniej...krotko sie kapie a po kapieli bol brzucha mam:-(
A ja zauwazylam, ze moja corenka podobnie jak ja uwieeelbia pluskac sie w wodzie :-D
Od poczatku ciazy ograniczylam gorace i dlugie kapiele, ktore uwielbialam, bo nie wolno. Ostatnio pare razy jednak sobie pozwolilam polezec w wannie z ksiazeczka, polewam brzusio woda i po niedlugiej chwili zawsze Mala zaczyna skakac i brykac jak szalona...

reklama
Aaaaa w piatek to dopiero będzie radości uskutecznianie bo czeka mnie wizyta u fryzjera i włosów farbowanie....a może ścinanie:cool2:jakieś modelowanie, prostowanie, podkręcanie......
a tuż przed świetami moje drogie Panie zrobie sobie brwi hennowanie i pazurków jakieś gadżeciarskie malowanie a coo , należy mi się:-D
No i super!!!:-):-):-)
Ja dwa tygodnie temu zaliczyłam fryzjera, jako, że kolor się sprał i zarosłam jak dziki zwierz, henna w planach na święta podobnie jak u Ciebie..Czuję się o niebo lepiej..:-)
Rozstępów jeszcze nie widzę - stosuję kremy i oliwkę.
Najbardziej dobijają mnie problemy ze skórą (tylko dekolt - ciągle jakieś uczulenie, którego nie mogę się definitywnie pozbyć) i fakt, że za nic w świecie nie mogę zdjąć obrączki.. może znacie jakieś skuteczne metody (cięcie to ostateczność :-(

jupijejjjjjjjjjjjjjjjjjjj a mi znikneły rozstepy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cycki mi tak urosły, ze zasłaniaja miejsca, gdzie je ostatnio widziałam:-D:-D:-D:-D:-D

no ale zakładamy ze znikneły:tak::tak::tak::tak:

ja juz od dawna wogole nie nosze obraczki ani zadnych pierscionkow, palce mam spuchniete i sie tez wlasnie boje ze potem nie sciagne...hihi
termin juz sobie zrobilam w Polsce u fryzjera, bo caly lep mam juz czarny (a normalnie jestem blondynka;-)) takze sie ciesze, do kosmetyczkie tez sie umowilam i do lekarza na 4d z plyta cd tez hihi

Ja obnoszę dzielnie odrosty, bo wracam do naturalnego koloru włosów. Wprawdzie farbnełam się na zbliżony, ale same wiecie jak to trudno dobrać.

Iwostin zdziałał cuda i pryszczy coraz mniej. Chociaż tyle:).

reklama
jupijejjjjjjjjjjjjjjjjjjj a mi znikneły rozstepy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cycki mi tak urosły, ze zasłaniaja miejsca, gdzie je ostatnio widziałam:-D:-D:-D:-D:-D

no ale zakładamy ze znikneły:tak::tak::tak::tak:

cuuuuuuuuuuuuudowne to było
czytam pierwszą linkę twojego postu , czytam drugi raz i po tem reszczę a śmiać się nie mogę przestać do teraz :-D:-D:-D

Do góry