reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zadbane Mamusie :)

zauwazylam ze mam w ciazy naprawde bardzo ladne paznokcie, dlugie, twarde, biale... wogole nic sie z nimi nie dzieje, nie lamia sie nie rozdwajaja, nigdy takich nie mialam, to chyba od tych witamin... ale teraz tez biore troche mniej - tzn raz dziennie zelazo i magnez, kwasu foliowego nie biore

To nie witaminy tylko hormony :tak: Ciesz się ze takie sa bo po ciąży już nie będą :-p

reklama
kurde to bede miala takie jak przed ciaza, nigdy nie mialam ladnych paznokci dlatego tez robilam czesto te tipsy, ale obzydza mnie to teraz, a co do wlosow to ja mam tyle na glowie ze moge ktorejs troche oddac jak chce....

Och,ach,ech...ale zrobiłam sobie dobrze:zawstydzona/y:
Mam dziś dzień lenia i z domu nie wychodzenia
zatem popołudniową porą wybrałam się do mojej łazienki i skorzystałam z uroków mojej ogromnej wanienki:-D
Wody pełno nalałam, płynów pachnących sobie dodałam i tak sobie dłuuugo leżałam i muzyki słuchałam.....Na głowie odżywka waniliowa a na mej twarzy maska drożdżowa:-)
Potem oliwką ciałka smarowanie i tonikowo mleczkowe twarzy oczyszczanie, na koniec masaż stóp lawendowy a na ustach balsam TISANE miodowy...Jeszcze trochę na włosy jedwabiku żeby nie było krzyku i jestem gotowa....

p.s
cobym tylko po tej tonie płynów do kąpania żadnej grzybicy nie dostała i znów jakiś globulek aplikować nie musiała:crazy:

Aaaaa w piatek to dopiero będzie radości uskutecznianie bo czeka mnie wizyta u fryzjera i włosów farbowanie....a może ścinanie:cool2:jakieś modelowanie, prostowanie, podkręcanie......
a tuż przed świetami moje drogie Panie zrobie sobie brwi hennowanie i pazurków jakieś gadżeciarskie malowanie a coo , należy mi się:-D

Och,ach,ech...ale zrobiłam sobie dobrze:zawstydzona/y:
Mam dziś dzień lenia i z domu nie wychodzenia
zatem popołudniową porą wybrałam się do mojej łazienki i skorzystałam z uroków mojej ogromnej wanienki:-D
Wody pełno nalałam, płynów pachnących sobie dodałam i tak sobie dłuuugo leżałam i muzyki słuchałam.....Na głowie odżywka waniliowa a na mej twarzy maska drożdżowa:-)
Potem oliwką ciałka smarowanie i tonikowo mleczkowe twarzy oczyszczanie, na koniec masaż stóp lawendowy a na ustach balsam TISANE miodowy...Jeszcze trochę na włosy jedwabiku żeby nie było krzyku i jestem gotowa....

p.s
cobym tylko po tej tonie płynów do kąpania żadnej grzybicy nie dostała i znów jakiś globulek aplikować nie musiała:crazy:

hehe lub jakiegos uczulenia;-)

Aaaaa w piatek to dopiero będzie radości uskutecznianie bo czeka mnie wizyta u fryzjera i włosów farbowanie....a może ścinanie:cool2:jakieś modelowanie, prostowanie, podkręcanie......
a tuż przed świetami moje drogie Panie zrobie sobie brwi hennowanie i pazurków jakieś gadżeciarskie malowanie a coo , należy mi się:-D

wariatka :-):-):-)

Noooooo ciekawy wątek -o robieniu sobie dobrze:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to zaczynam go odwiedzać od dziś:-):-):-):-):-)

Ja pazury robię sobie sama -żele więc jakie chcę i kiedy chcę.
Do fryzjera idę w przyszłym tygodniu niech już coś zrobi z tego gniazda na mojej głowie -w ogóle ten brązowy kolor mnie dobija -ja tak wolałam jak niżej:-D:-D:-D
Co do rozstępów jeszcze nie mam tfu tfu tfu
Co do cellulitu -nie widzę go -a jak go nie widzę to go nie ma (to taka technika samo hipnozy;-);-);-);-);-))

Mam uczulenie na oliwkę albo jakiś płyn do kąpieli i tylko na dekolcie:confused2::confused2:
Poza tym żadnych ćwiczeń i oprócz oliwki i bambino -nic nie stosuję

To chyba wszystko

Załączniki

• Zdjęcia-0020.JPG
    Zdjęcia-0020.JPG
    7,8 KB · Wyświetleń: 34
  • Zdjęcia-0021.JPG
    Zdjęcia-0021.JPG
    5,6 KB · Wyświetleń: 31
reklama
kurcze ja nie moge sie zbyt dlugo kapac w wannie, boli mnie mocno brzuch po tym - albo sobie wmawiam ze to po tym...nie wiem, wode juz nie nalewam taka goraca jak wczesniej...krotko sie kapie a po kapieli bol brzucha mam:-(
13x13 - fajna fryzurka, mialam ostatnio cos podobnego tylko bardziej postawione do gory tak...do srodka

Do góry